Obavijest Agencije za poljoprivredno zemljište
Srijeda, 21 Lipanj 2017
„Obavijest fizičkim i pravnim osobama na koje se odnose Odluke o davanju u zakup bez javnog poziva na koje je Ministarstvo poljoprivrede dalo suglasnost“, kojom se pozivaju da u roku od 30 dana, odnosno u razdoblju od 16. lipnja 2017. do 16. srpnja 2017. podnesu Agenciji za poljoprivredno zemljište zahtjev za sklapanje ugovora o privremenom korištenju.
 
...
Utorak, 20 Lipanj 2017
 
Svjetski dan darivatelja krvi
Srijeda, 14 Lipanj 2017
Svake godine zemlje diljem svijeta 14. lipnja obilježavaju Svjetski dan darivatelja krvi (WBDD) s namjerom podizanja svijesti građana o potrebi za sigurnom krvi i krvnim pripravcima zahvaljujući dobrovoljnim davateljima krvi. Krv je važan čimbenik, kako za planirane medicinske zahvate tako i za hitne intervencije.

 

 

 
Obavijest i poziv obveznicima poreza na nekretnine
Ponedjeljak, 12 Lipanj 2017
Zakonom o lokalnim porezima (Narodne novine br. 115/16) koji je stupio na snagu dana 1.siječnja 2017. godine, propisano je da se od 1. siječnja 2018. godine uvodi POREZ NA NEKRETNINE, koji će u cijelosti zamijeniti komunalnu naknadu i porez na kuće za odmor. Pozivaju se vlasnici i korisnici nekretnina na području općine Ljubešćica da dostave podatke o poreznim obveznicima i o nekretninama na priloženim obrascima, posebno za svaku nekretninu do 30. rujna 2017. godine.

 

 
Obavijest korisnicima pitke vode
Srijeda, 31 Svibanj 2017
Poštovani korisnici pitke vode s područja Općine Ljubešćica, obavještavamo Vas da zbog radova redovitog održavanja vodovodne mreže u Ljubešćici dana 1. lipnja 2017. godine (četvrtak), u vremenu od 9 do 16 sati biti će bez vode neki dijelovi naselja Ljubešćica.

 
Obavijest korisnicima pitke vode
Srijeda, 31 Svibanj 2017
Poštovani korisnici pitke vode s područja Općine Ljubešćica, obavještavamo Vas da zbog popravka kvara na vodovodnoj mreži u Ljubešćici dana 31. svibnja 2017. godine (ponedjeljak), u vremenu od 9 so 13 sati vode će biti dio Zagrebačke ulice od spoja s Ulicom Ivanovo polje do Stipra.

 
Poziv na izlaganje 3. Izmjene i dopune PPUO Ljubešćica predrasprava
Četvrtak, 25 Svibanj 2017
Javno izlaganje nacrta prijedloga plana na temu: GRAĐEVINSKA PODRUČJA NASELJA održati će se 26. 05. 2017. godine (petak) s početkom u 19.00 sati u dvorani Protupožarnog centra Ljubešćica.

 

 

 

 

 
Konačni rezultati lokalnih izbora 2017. godine za članove VMO Općine Ljubešćica
Srijeda, 24 Svibanj 2017
Konačni rezultati lokalnih izbora 2017. godine za članove VMO Općine Ljubešćica

 

 

 

 

 

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

 

Cjenici i načini naplate komunalnih usluga

ovdje

Porez na nekretnine

Porez na nekretnine

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...

Graditeljska i prirodna baština

baština

Naselje Ljubešćica

U najstarijem, centralnom dijelu naselja još je uvijek očuvana tradicijska građevna struktura, parcelacija i gradnja karakteristična za ovo naselje, što danas predstavlja veliku vrijednost >> opširnije

Komunalna i društvena infrastruktura

cesta

Prometni sustavi

Prostor Općine Ljubešćica ostvaruje vezu na prometnu mrežu Županije i Države dobro raspoređenim sustavom lokalnih cesta koje se na području naselja Ljubešćica vežu na državnu... >> opširnije

Položaj, značaj i posebnosti općine

kozarstvo


>> opširnije

DVD Ljubešćica

DVD Ljubešćica