Zbor građana Mjesnog odbora Kalnička Kapela i Rakovec
Petak, 20 Studeni 2009
Na temelju članka 37. Pravila Mjesnog Odbora Kapela Kalnička i na temelju članka 37. Pravila Mjesnog Odbora Rakovec saziva se zbr građana koji će se održati 22. studenog 2009. (nedjelja) u 15.00 sati u Društvenom domu u Kapeli Kalničkoj.

 

>>opširnije

 
Poziv roditeljima
Petak, 20 Studeni 2009
Općina Ljubešćica poziva sve roditelje sa područja općine čija djeca ne pohađaju dječji vrtić „Zeko“ i Osnovnu školu u Ljubešćici da se jave radi evidencije o broju djece kojoj će biti uručeni pokloni.

 

 

>>opširnije

 
Ovogodišnja proslava Martinja
Srijeda, 18 Studeni 2009
Ovogodišnja proslava Martinja održana je na Budincu u Ljubešćici. Ovom prigodom svečano je upriličeno otvorenje "Ljubeške pomlice" koju su vlastitim snagama, zahvaljujući potpori sponzora i ustupanju prostora Lovačkog društva "Vepar", izgradili Udruga vinogradara i voćara "Mejaši" iz Ljubešćice.

>>opširnije

 
Uređenje groblja u Ljubešćici
Ponedjeljak, 09 Studeni 2009
Kako bi posljednji ispraćaji naših namjilijih kao i kasniji posjeti grobnim mjestima izgledali maksimalno dostojanstveno, Općinske vlasti pokrenule su intenzivno uređenje mjesnog groblja u Ljubešćici.

 

 

>>opširnije

 
Počelo uređenje buduće šetnice i izletišta u Ljubešćici
Ponedjeljak, 09 Studeni 2009
"U narednom razdoblju, više pažnje ćemo posvetiti ekologiji te uređenju okoliša i naselja". Riječi su to načelnika općine Ljubešćica koji je obišao područje uz potok Ljuba voda duž kojeg se ovih dana uređuje buduća šetnica.

 

>>opširnije

 
Polaganje vijenaca poginulim braniteljima
Ponedjeljak, 09 Studeni 2009
Uoči blagdana Svih Svetih, u subotu, 31. listopada, u ime Općine, članovi općinske vlasti položili su vijence na spomen obilježja poginulim braniteljima s područja Općine Ljubešćica.

 

 

>>opširnije

 
Stipendije za vrijedne studente
Ponedjeljak, 09 Studeni 2009
Ljubeški studenti i studentice, njih ukupno 31, u pratnji svojih roditelja potpisali su s načelnikom Nenadom Horvatićem ugovore o dodjeli stipendija za akademsku godinu 2009/20010.

 

 

>>opširnije

 
Prijedlog liste kandidata za dodjelu stipendija za akademsku godinu 2009/2010.
Utorak, 27 Listopad 2009
Prijedlog liste kandidata za dodjelu stipendija objavljuje se na oglasnoj ploči Općine Ljubešćica. Svaki kandidat može u roku 8 dana od dana objavljivanja prijedloga liste, podnijeti Općinskom načelniku pismeni prigovor na listu.

 

>>opširnije

 
«« Početak « Prethodna 71 72 73 74 75 76 77 78 79 Sljedeća » Kraj »»

 

Dječji vrtić Leptirić

Cjenici i načini naplate komunalnih usluga

ovdje

Kalendar odvoza otpada

ovdje

Porez na nekretnine

Porez na nekretnine

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...

Graditeljska i prirodna baština

baština

Naselje Ljubešćica

U najstarijem, centralnom dijelu naselja još je uvijek očuvana tradicijska građevna struktura, parcelacija i gradnja karakteristična za ovo naselje, što danas predstavlja veliku vrijednost >> opširnije

Komunalna i društvena infrastruktura

cesta

Prometni sustavi

Prostor Općine Ljubešćica ostvaruje vezu na prometnu mrežu Županije i Države dobro raspoređenim sustavom lokalnih cesta koje se na području naselja Ljubešćica vežu na državnu... >> opširnije

Položaj, značaj i posebnosti općine

kozarstvo


>> opširnije

DVD Ljubešćica

DVD Ljubešćica