Zakon o javnoj nabavi
Ponedjeljak, 19 Travanj 2010
Općina Ljubešćica kao javni naručitelj objavljuje da nema gospodarskih subjekata s kojima ne smije sklapati ugovore o javnoj nabavi, iz razloga utvrđenih u članku 5.c stavku 1. Zakona o javnoj nabavi («Narodne novine“ broj 110/07 i 125/08).
 
Poziv za prethodnu raspravu o izmjenama i dopunama PPUO-a
Ponedjeljak, 19 Travanj 2010
Općina Ljubešćica objavljuje prethodnu raspravu o izmjenama, dopunama PPUO-a te ciljevima i mogućim rješenjima značajnim za razvoj, uređenje i oblikovanje prostora. Obje rasprave će se održati u Ljubešćici, u prostorijama Općine, Zagrebačka 22b.

 

 
Općina Ljubešćica u Varaždinskim vijestima
Petak, 02 Travanj 2010
Donosimo Vam članak o Općini Ljubešćica iz Varaždinskih vijesti od utorka 30.ožujka 2010 godine.

 

 
Natječaj za dodjelu poduzetničkih kredita poduzetnicima s područja općine Ljubešćica
Ponedjeljak, 15 Ožujak 2010
Na temelju Ugovora o poslovnoj suradnji u kreditiranju poduzetnika s područja općine Ljubešćica sklopljenog 8.ožujka 2010.godine, općinski načelnik raspisuje JAVNI NATJEČAJ za dodjelu poduzetničkih kredita poduzetnicima s područja općine Ljubešćica.

 

 
Odvoz glomaznog otpada
Ponedjeljak, 15 Ožujak 2010
Obavijest o odvozu glomaznog otpada iz domaćinstva. Odvoz započinje 24.03.2010. (srijeda) od 6 sati. Molimo mještane Općine Ljubešćica da na vrijeme odlože otpad na javnu površinu ispred ograde, odnosno na mjesto s kojeg je radnicima omogućen nesmetan utovar otpada u vozila.
 
Poduzetnicima niže kamatne stope za nove kredite
Ponedjeljak, 08 Ožujak 2010
U prostorima Općine Ljubešćica danas su načelnik Općine Ljubešćica Nenad Horvatić i Pavao Parat, direktor Regionalnog centra Sjeverna Hrvatska Zagrebačke banke, potpisali Ugovor o poslovnoj suradnji u kreditiranju poduzetnika s područja Općine Ljubešćica.
 
Ljubešćica domaćin dvoranskog prvenstva Hrvatske u streličarstvu
Nedjelja, 07 Ožujak 2010
Dvoransko prvenstva Hrvatske 2010. u metnom streličarstvu održano je 6. i 7. ožujka (subotu i nedjelju) u školsko športskoj dvorani u Ljubešćici u organizaciji streličarskog kluba „Grebengradski streličari“ iz Novog Marofa.

 

 

 
Obavjest o subvencioniranju cijene loznih i voćnih sadnica
Petak, 05 Ožujak 2010
Obavještavaju se domaćinstva, poljoprivredni proizvođači, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, vinogradari i voćari, poljoprivredne i školske zadruge sa područja općine Ljubešćica da se u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine.

 

 
«« Početak « Prethodna 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Sljedeća » Kraj »»

 

Dječji vrtić Leptirić

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...