Obavijest učenicima srednjih škola
Četvrtak, 22 Srpanj 2010


Obavještavaju se učenici srednjih škola koji se školuju u srednjim školama izvan Varaždinske županije u školskoj godini 2010/2011.

 

 
Obilježavanje dana Općine Ljubešćica 5. kolovoza
Srijeda, 21 Srpanj 2010

Povodom dana Općine Ljubešćica Općinsko vijeće tradicionalno organizira višednevnu proslavu. Pogledajte kulturno-zabavni program obilježavanja dana Općine 5. kolovoza.

 

 
Poziv na javnu raspravu o Prijedlogu izmjene i dopune PPUO Ljubešćica
Petak, 16 Srpanj 2010
Na temelju članka 86. Zakona o prostornom uređenju i gradnji („Narodne novine“ broj 76/07 i 38/09) i Odluke općinskog načelnika Općine Ljubešćica od 05. srpnja 2010. godine objavljuje se javna rasprava o Prijedlogu izmjene i dopune PPUO Ljubešćica.

 

 
Poziv mještanima Općine Ljubešćica na akciju "Ljubešćica v cvetju"
Petak, 09 Srpanj 2010
Kao i prethodnih godina Općina Ljubešćica će i ove godine provodi akciju pod nazivom „Ljubešćica v cvetju“ i nagraditi vlasnike najljepše uređenih balkona i okućnica. Stoga se mole svi zainteresirani da prijave svoj balkon ili okućnicu u Jedinstveni upravni odjel Općine Ljubešćica.
 
Obavijest vlasnicima poljoprivrednih zemljišta
Ponedjeljak, 28 Lipanj 2010
Obavještavamo sve vlasnike i ovlaštenike poljoprivrednog zemljišta da su dužni, sukladno čl. 7., 8., 10., 11., 13., 14. i 15. Odluke o agrotehničkim mjerama te uređivanju i održavanju poljoprivrednih rudina (“Službeni vjesnik Varaždinske županije” broj 17/04 i 38/09) postupiti:
 
Poznati ljubeščani u svijetu
Četvrtak, 10 Lipanj 2010
Donosimo intervju s Ivanom Gotić, mladom doktoricom molekularne biologije i ovogodišnjom dobitnicom nagrade za izvrsnost u kategoriji najboljeg doktorskog rada, objavljen u “7 Plus Regionalnom tjedniku” od 1.lipnja.2010.
 
Što rade naši vatrogasci?
Četvrtak, 10 Lipanj 2010
Nekolicina ljubeških vatrogasaca središnjih operativaca završilo je 29.05.2010, subota, posljednji treći, praktičan dio obuke s helikopterom u Zrakoplovnoj bazi Lučko (Zagreb) te su ujedno osposobljeni za prijevoz i gašenje požara otvorenog prostora iz zraka.
 
Uspješno završen stolnoteniski turnir "TOP 12" za kadete u sportskoj dvorani Općine Ljubešćica
Ponedjeljak, 07 Lipanj 2010
U subotu i nedjelju, 05. i 06.lipnja.2010., u školsko-športskoj dvorani Općine Ljubešćica održano je natjecanje «TOP 12» za kadete Hrvatske u stolnom tenisu. Predstavnik STK «Ljubescica» Franjo Josip Marelja osvojio je odlično 5. mjesto sa 7 pobjeda i 4 poraza.
 
«« Početak « Prethodna 71 72 73 74 75 76 77 78 79 Sljedeća » Kraj »»

 

Dječji vrtić Leptirić

Cjenici i načini naplate komunalnih usluga

ovdje

Kalendar odvoza otpada

ovdje

Porez na nekretnine

Porez na nekretnine

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...

Graditeljska i prirodna baština

baština

Naselje Ljubešćica

U najstarijem, centralnom dijelu naselja još je uvijek očuvana tradicijska građevna struktura, parcelacija i gradnja karakteristična za ovo naselje, što danas predstavlja veliku vrijednost >> opširnije

Komunalna i društvena infrastruktura

cesta

Prometni sustavi

Prostor Općine Ljubešćica ostvaruje vezu na prometnu mrežu Županije i Države dobro raspoređenim sustavom lokalnih cesta koje se na području naselja Ljubešćica vežu na državnu... >> opširnije

Položaj, značaj i posebnosti općine

kozarstvo


>> opširnije

DVD Ljubešćica

DVD Ljubešćica