Što rade naši vatrogasci?
Četvrtak, 10 Lipanj 2010
Nekolicina ljubeških vatrogasaca središnjih operativaca završilo je 29.05.2010, subota, posljednji treći, praktičan dio obuke s helikopterom u Zrakoplovnoj bazi Lučko (Zagreb) te su ujedno osposobljeni za prijevoz i gašenje požara otvorenog prostora iz zraka.
 
Uspješno završen stolnoteniski turnir "TOP 12" za kadete u sportskoj dvorani Općine Ljubešćica
Ponedjeljak, 07 Lipanj 2010
U subotu i nedjelju, 05. i 06.lipnja.2010., u školsko-športskoj dvorani Općine Ljubešćica održano je natjecanje «TOP 12» za kadete Hrvatske u stolnom tenisu. Predstavnik STK «Ljubescica» Franjo Josip Marelja osvojio je odlično 5. mjesto sa 7 pobjeda i 4 poraza.
 
Započeli radovi na izvođenju dogradnje Društvenog doma u Ljublju Kalničkom
Petak, 04 Lipanj 2010
Započeli radovi na izvođenju dogradnje Društvenog doma u Ljublju Kalničkom. Radove izvodi tvrtke KRO-GRAD d.o.o. iz Svetog Ivana Zeline. Ukupna vrijednost radova na dogradnji društvenog doma u Ljublju Kalničkom iznosi 277.615,31 kuna.
 
Završeni radovi na zacjevljenju kanala na spoju Zagrebačke ulice i ulice Stjepana Radića
Petak, 04 Lipanj 2010
Završeni radovi na zacjevljenju kanala na spoju Zagrebačke ulice i ulice Stjepana Radića. Izvedeni radovi financirani su iz proračuna Općine Ljubešćica kroz stavku redovitog održavanja kanalizacijskog sustava. Radove je izvodio Autoprijevoznički obrt „ANĐELKO ŠPANIĆ“ iz Ljubešćice u dužini 212. metara.
 
Veliki interes za informatički tečaj
Ponedjeljak, 31 Svibanj 2010
Nakon uspješno završenog tečaja informatike, u trajanju od 80 sati, 35 polaznika s područja općine Ljubešćica dobilo je diplome koje im je uručio načelnik Nenad Horvatić. Informatičko opismenjavanje mještana Općina je, u suradnji s OŠ Ljubešćica, organizirala po prvi puta što je izazvalo veliki interes.
 
Proslava 20. obljetnice HDZ-a Ljubešćica
Ponedjeljak, 24 Svibanj 2010
U petak 14. svibnja Lovački dom na Budincu do posljednjeg je mjesta bio ispunjen uzvanicima u povodu proslave 20 godina Općinskog odbora HDZ-a Ljubešćica. Ljubeški hadezeovci zaista su se potrudili da svečanost protekne u vedrom i optimističnom raspoloženju.

 

 
Započet će dogradnja društvenog doma u Ljublju Kalničkom
Petak, 07 Svibanj 2010
5. svibnja 2010. godine u službenim prostorijama Općine Ljubešćica potpisan je ugovor za izvođenje radova na dogradnji Društvenog doma u Ljublju Kalničkom.

 

 

 
Poziv na sudjelovanje u prethodnoj raspravi
Ponedjeljak, 03 Svibanj 2010
Prethodna rasprava će se održati u četvrtak, 06. 05. 2010. godine s početkom u 12 sati u prostorijama Općine u Ljubešćici, Zagrebačka 22 b. Uvodno izlaganje s obrazloženjem održat će predstavnik izrađivača Plana.

 

 
«« Početak « Prethodna 71 72 73 74 75 76 77 78 Sljedeća » Kraj »»

 

Dječji vrtić Leptirić

Cjenici i načini naplate komunalnih usluga

ovdje

Kalendar odvoza otpada

ovdje

Porez na nekretnine

Porez na nekretnine

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...

Graditeljska i prirodna baština

baština

Naselje Ljubešćica

U najstarijem, centralnom dijelu naselja još je uvijek očuvana tradicijska građevna struktura, parcelacija i gradnja karakteristična za ovo naselje, što danas predstavlja veliku vrijednost >> opširnije

Komunalna i društvena infrastruktura

cesta

Prometni sustavi

Prostor Općine Ljubešćica ostvaruje vezu na prometnu mrežu Županije i Države dobro raspoređenim sustavom lokalnih cesta koje se na području naselja Ljubešćica vežu na državnu... >> opširnije

Položaj, značaj i posebnosti općine

kozarstvo


>> opširnije

DVD Ljubešćica

DVD Ljubešćica