Inicijativni odbor za osnivanje Športsko ribolovnog društva Ljubešćica
Srijeda, 29 Rujan 2010
Svim zainteresiranima s područja općine Ljubešćica na 2. sastanak inicijativnog odbora za osnivanje Športsko ribolovnog društva Ljubešćica, u petak 01. listopada 2010. godine u 18 sati u prostorijama Vatrogasnog doma u Zagrebačkoj bb. radi detaljnih dogovora za osnivačku skupštinu. opširnije »
 
Obavijest o početku sustava deratizacije
Ponedjeljak, 13 Rujan 2010
Obavještavaju se mještani općine Ljubešćica da se 13. rujna 2010. godine (ponedjeljak) počinje sa provedbom sustavne deratizacije u svih 5 naselja: Kapela Kalnička, Rakovec, Ljubelj, ljubelj Kalnički i Ljubešćica. Stoga pozivamo mještane na suradnju i razumijevanje.
 
POZIV - izlaganje parcelacijskog elaborata
Ponedjeljak, 13 Rujan 2010
U svrhu sređivanja imovinsko-pravnih odnosa na dijelu Rudničke ulice od Odvojka Zagrebačke ulice kod zaseoka Bomeki do Zagorske ulice pozivaju se na javni uvid nositelji prava na katastarskim česticama.  

 
OBAVIJEST - ročišta
Petak, 10 Rujan 2010
U tijeku je provođenje projekta „Okrupnjavanje poljoprivrednog zemljišta u općini Ljubešćica“. Općina sufinancira troškove sređivanja zemljišno-knjižnog stanja na poljoprivrednom zemljištu. Stoga obavještavamo da su za dane 16. i 17. rujna 2010. godina zakazana prva ročišta za pojedinačni ispravni postupak. Ročišta u zakazane dane počinju u 12.30 sati u prostorijama Općine Ljubešćica, Zagrebačka 22b, a podnositelji zahtjeva su obaviješteni o terminima ročišta.
 
Mlade snage protiv ambrozije
Utorak, 07 Rujan 2010
Ljubeška mladež je pokazala svoju odlučnost za aktiviranjem ljubeške mladeži organiziravši svoju prvu radnu akciju „Mlade snage protiv ambrozije“ i to samo tjedan dana nakon Osnivačke skupštine.

 

 
Ambiciozni mladi Ljubešćani
Utorak, 31 Kolovoz 2010
Nekolicina ambicioznih mladih Ljubešćana odlučila se aktivirati u društvenom životu Općine te je preuzela inicijativu osnivanja udruge mladeži i u subotu, 28. kolovoza 2010. s početkom u 17.00 sati u Vatrogasnom domu DVD-a Ljubešćica održala je Osnivačku skupštinu udruge mladih koju su prozvali Udruga „Ljubeška mladež“.
 
Uspješno daljnje sufinanciranje prijevoza učenika
Srijeda, 18 Kolovoz 2010
Načelnik Općine Ljubešćica Nenad Horvatić potpisao je anekse ugovora o sufinanciranju troškova prijevoza učenika srednjih škola koji se školuju na području Varaždinske županije i na području drugih županija u školskoj godini 2010/2011. za 71 učenika. Sredstva su osigurana u proračunu Općine Ljubešćica.
 
LJUBEŠĆICA U SRCU 2010: Završetak proslave uz fantastičan nastup Najboljih hrvatskih tamburaša
Nedjelja, 08 Kolovoz 2010
Završetak proslave dana općine “Ljubešćica u srcu 2010.” obilježen je više nego odličnim koncertom “Najboljih hrvatskih tamburaša”.

 

 

 

 

 
«« Početak « Prethodna 71 72 73 74 75 76 77 78 79 Sljedeća » Kraj »»

 

Dječji vrtić Leptirić

Cjenici i načini naplate komunalnih usluga

ovdje

Kalendar odvoza otpada

ovdje

Porez na nekretnine

Porez na nekretnine

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...

Graditeljska i prirodna baština

baština

Naselje Ljubešćica

U najstarijem, centralnom dijelu naselja još je uvijek očuvana tradicijska građevna struktura, parcelacija i gradnja karakteristična za ovo naselje, što danas predstavlja veliku vrijednost >> opširnije

Komunalna i društvena infrastruktura

cesta

Prometni sustavi

Prostor Općine Ljubešćica ostvaruje vezu na prometnu mrežu Županije i Države dobro raspoređenim sustavom lokalnih cesta koje se na području naselja Ljubešćica vežu na državnu... >> opširnije

Položaj, značaj i posebnosti općine

kozarstvo


>> opširnije

DVD Ljubešćica

DVD Ljubešćica