Uspješno održan turnir u stolnom tenisu za najmlađe kadetkinje Hrvatske
Ponedjeljak, 08 Studeni 2010
U Ljubešćici je dana 06.11.2010. održan 1. otvoreni turnir za najmlađe kadetkinje u stolnom tenisu (igračice rođene 2000. i mlađe ) na kojem je nastupilo 26 najboljih igračica u toj kategoriji iz cijele Hrvatske ( Vukovar, Opatija, Pula, Jadranovo, Bjelovar, Daruvar, Zagreb, Varaždin itd... ).
 
"Ni med cvetjem ni pravice“ - Ljubeška večer kulture u izvedbi Adama Končića
Srijeda, 03 Studeni 2010
Protekle subote Općina Ljubešćica u školskoj sportskoj dvorani ugostila je predstavu "Ni med cvetjem ni pravice", uprizorenje Balada Petrice Kerempuha, Miroslava Krleže u izvedbi Adama Končića i glazbenoj pratnji Duška Zubalja.
 
Za studente i dalje osigurane stipendije
Utorak, 02 Studeni 2010
Treću godinu za redom Općina Ljubešćica stipendira svoje studente čiji je broj svake godine u porastu. Oni su se ove subote, zajedno sa svojim roditeljima, okupili u općinskim prostorijama kako bi s načelnikom Nenadom Horvatićem potpisali ugovor o dodjeli stipendija za studentsku godinu 2010/2011. godinu.
 
Kestenijada „Ljubeške mladeži“
Utorak, 26 Listopad 2010
U Ljubešćici je, nakon mnogo godina zahvaljujući udruzi „Ljubeška mladež“, ponovno oživjela Kestenijada. Tako su tako u nedjelju, 24. listopada 2010. svi zainteresirani mještani Općine Ljubešćica mogli prisustvovati kestenijadi.
 
Studentske stipendije
Četvrtak, 21 Listopad 2010
Povjerenstvo za dodjelu stipendija donjelo je Prijedlog liste kandidata za dodjelu stipendija...
 
Druženje ljubeških umirovljenika
Četvrtak, 14 Listopad 2010
Povodom međunarodnog dana starijih osoba koji se obilježava 1. listopada, Udruga umirovljenika i starijih osoba „Ljubešćica“ organizirala je u nedjelju 10. listopada 2010. druženje svih starijih osoba sa područja Općine Ljubešćica.opširije »
 
Ljubešćčica: 14. Kup HLS u lovnom streljaštvu – disciplina trap
Utorak, 12 Listopad 2010
U Ljubešćici, na Budincu 4.10.2010. održan je 14. Kup HLS u lovnom streljaštvu – disciplina trap, uz sudjelovanje 67 ekipa i više od 200 lovaca-natjecatelja. Ekipa LD «Vepar», Ljubešćica zauzela je odlično 8. mjesto. Pojedinačno, Dalibor Pokos 7. mjesto, Vlado Šimec 31. mjesto i Krunoslav Štriga 125. mjesto.opširnije »
 
KUD „Ljuba voda“ na Čiselskom prošćeju
Ponedjeljak, 11 Listopad 2010
U nedjelju, 3.10.2010., folklorna i tamburaška sekcija KUD-a „Ljuba voda“ imale su priliku svoj rad predstaviti na smotri folklora u Remetincu, organiziranoj povodom njihova Čiselskog prošćeja.  

 
«« Početak « Prethodna 71 72 73 74 75 76 77 78 79 Sljedeća » Kraj »»

 

Dječji vrtić Leptirić

Cjenici i načini naplate komunalnih usluga

ovdje

Kalendar odvoza otpada

ovdje

Porez na nekretnine

Porez na nekretnine

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...

Graditeljska i prirodna baština

baština

Naselje Ljubešćica

U najstarijem, centralnom dijelu naselja još je uvijek očuvana tradicijska građevna struktura, parcelacija i gradnja karakteristična za ovo naselje, što danas predstavlja veliku vrijednost >> opširnije

Komunalna i društvena infrastruktura

cesta

Prometni sustavi

Prostor Općine Ljubešćica ostvaruje vezu na prometnu mrežu Županije i Države dobro raspoređenim sustavom lokalnih cesta koje se na području naselja Ljubešćica vežu na državnu... >> opširnije

Položaj, značaj i posebnosti općine

kozarstvo


>> opširnije

DVD Ljubešćica

DVD Ljubešćica