Obavijest vlasnicima poljoprivrednih zemljišta
Petak, 29 Srpanj 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Poziv mještanima na suzbijanje ambrozije
Petak, 29 Srpanj 2016
Pozivaju se svi mještani Općine Ljubešćica da se uključe u akciju suzbijanja ambrozije na području općine kako bi olakšali život svojim bližnjima, susjedima, a sutra sebi i svojoj djeci.

 

 

 

 

 
Novim poticajima i zakonodavstvom do poduzetništva bez prepreka
Srijeda, 27 Srpanj 2016
Na javnom predavanju u Novom Marofu naslovljenom “Vrijeme je za nove mogućnosti“ u organizaciji Udruge “Ljubeška mladež”, Grada Novog Marofa, Općine Ljubešćica i Poduzetničkog centra Ljubešćica domaćinima i okupljenim poduzenicima ministar Darko Horvat i njegovi suradnici predstavili su sve aktualne mjere i poticajne programe Ministarstva poduzetništva i obrta.

 

 
...
Utorak, 19 Srpanj 2016
 
Leon i Leona Šantek u reprezentaciji Hrvatske na Europskom prvenstvu
Četvrtak, 07 Srpanj 2016
Ljubeški stolnotenisači Leon Šantek član STK „Ljubešćica“ i njegova sestra Leona Šantek članica STK „Aquestil“ iz Duge Rese predstavljati će Hrvatsku na predstojećem Europskom prvenstvu za kadete i juniore koje se održava od 08.07.-17.07.2016. u Zagrebu.
 
Luka Ivanušec na pripremama U-19 reprezentacije uoči EP-a u Njemačkoj
Ponedjeljak, 04 Srpanj 2016

 

Izbornik U-19 reprezentacije Ferdo Milin objavio je popis od 25 igrača koji će se do 9. srpnja u Svetom Martinu na Muri pripremati za predstojeće Europsko prvenstvo u Njemačkoj, a na njemu se našao i Luka Ivanušec, bivši igrač NK Varaždina iz Ljubešćice.

 

Opširnije...
 
Poziv mještanima: prijave balkona i okućnica
Četvrtak, 30 Lipanj 2016
Općina Ljubešćica i ove godine provodi akciju pod nazivom „Ljubešćica v cvetju“ i nagrađuje vlasnike najljepše uređenih balkona i okućnica, stoga se mole svi zainteresirani da u razdoblju 1. srpnja - 15. srpnja 2016. prijave svoj balkon ili okućnicu.
 
Javni poziv za predlaganje kandidata za dodjelu javnih priznanja
Utorak, 28 Lipanj 2016
Pozivaju se građani i pravne osobe te upravno tijelo Općine Ljubešćica da dostave prijedloge za dodjelu javnih priznanja Općine Ljubešćica za 2016. godinu. Prijedlozi se dostavljaju u pisanom obliku uz obrazloženje i odgovarajuću dokumentaciju. Rok za predlaganje kandidata za javna priznanja je 15. srpnja 2016.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

 

Cjenici i načini naplate komunalnih usluga

ovdje

Porez na nekretnine

Porez na nekretnine

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...

Graditeljska i prirodna baština

baština

Naselje Ljubešćica

U najstarijem, centralnom dijelu naselja još je uvijek očuvana tradicijska građevna struktura, parcelacija i gradnja karakteristična za ovo naselje, što danas predstavlja veliku vrijednost >> opširnije

Komunalna i društvena infrastruktura

cesta

Prometni sustavi

Prostor Općine Ljubešćica ostvaruje vezu na prometnu mrežu Županije i Države dobro raspoređenim sustavom lokalnih cesta koje se na području naselja Ljubešćica vežu na državnu... >> opširnije

Položaj, značaj i posebnosti općine

kozarstvo


>> opširnije

DVD Ljubešćica

DVD Ljubešćica