Prijedlog liste kandidata za dodjelu stipendija - aneks ugovora
Petak, 21 Listopad 2016
Na prijedlog liste kandidata za dodjelu stipendija za akademsku godinu 2016/2017. svaki kandidat može u roku 8 dana podnijeti Općinskom načelniku pisani prigovor. Općinski načelnik dužan je u roku 5 dana donijeti Odluku o prigovoru.

 

 
Prijedlog liste kandidata za dodjelu stipendija - ugovor
Petak, 21 Listopad 2016
Na prijedlog liste kandidata za dodjelu stipendija za akademsku godinu 2016/2017. svaki kandidat može u roku 8 dana podnijeti Općinskom načelniku pisani prigovor. Općinski načelnik dužan je u roku 5 dana donijeti Odluku o prigovoru.

 

 
Obavijest mještanima
Srijeda, 19 Listopad 2016
Vezano za mnogobrojne upite mještana općine Ljubešćica:
Obavještavamo vas da se vodoopskrbni sustav redovito kontrolira i dezinficira te da odgovara Zakonu o vodi za ljudsku potrošnju. Stoga se voda može koristiti za piće.
 
Obavijest o odvozu električnog i elektroničkog otpada
Ponedjeljak, 17 Listopad 2016
Dana 24. listopada 2016. godine (ponedjeljak) u vremenu od 8 do 12 sati u Ljubešćici kod stočne vage nasuprot Osnovne škola Ljubešćica vršit će se sakupljanje električnog i elktroničkog otpada. EE otpad prikuplja ovlašteni sakupljač Duma elektronika iz Varaždina koji posjeduje dozvolu Ministarstva zaštite okoliša i prirode.
 
Raspisan natječaj za dodjelu stipendija
Srijeda, 12 Listopad 2016
Općinski načelnik raspisuje NATJEČAJ za dodjelu stipendija studentima Općine Ljubešćica za akademsku godinu 2016./2017. Prijave s natječajnom dokumentacijom podnose se Općini Ljubešćica - Komisiji za dodjelu stipendija, s naznakom „NATJEČAJ ZA DODJELU STIPENDIJA“ na adresu: Zagrebačka 22 b, 42 222 Ljubešćica i to na posebnom obrascu koji se može preuzeti s internetske stranice ili podići u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Ljubešćica. Krajnji rok za predaju natječajne dokumentacije je 20. listopada 2016. do 15 sati.
 
44. sabirna akcija SOLIDARNOST NA DJELU
Ponedjeljak, 10 Listopad 2016
Hrvatski Crveni križ i Gradsko društvo Crvenog križa Novi Marof poziva Vas da se uključite u 44. sabirnu akciju „Solidarnost na djelu 2016“. Akcija će se provoditi od četvrtka 13. listopada 2016. do ponedjeljka 17. listopada 2016. kao zajednička akcija svih društava Hrvatskog Crvenog križa pod nazivom „Prepoznajmo one kojima je pomoć najpotrebnija“.
 
Tečaj engleskog jezika: poziv za dostavu prijava
Petak, 07 Listopad 2016
Općina Ljubešćica u suradnji sa školom stranih jezika „Kezele“ organizira tečaj engleskog jezika stupanj A 2. Prijave se primaju od 7. do 14. listopada 2016. radnim danom od 7 do 15 sati, na broj telefona 042/623‐888 ili na email: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript ‐com.hr.

 

 

 

 
Obavijest potrošačima električne energije
Petak, 30 Rujan 2016
Obavještavamo potrošače električne energije da će dana 3. listopada 2016.godine (ponedjeljak) doći do prekida struje u vremenu od 09:00 do 12:00 na području: Ivanovo Polje, Poduzetnička zona Ljubeščica. U navedenom razdoblju električne instalacije smatrajte pod naponom i kao takve opasne po život.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

 

Dječji vrtić Leptirić

Cjenici i načini naplate komunalnih usluga

ovdje

Porez na nekretnine

Porez na nekretnine

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...

Graditeljska i prirodna baština

baština

Naselje Ljubešćica

U najstarijem, centralnom dijelu naselja još je uvijek očuvana tradicijska građevna struktura, parcelacija i gradnja karakteristična za ovo naselje, što danas predstavlja veliku vrijednost >> opširnije

Komunalna i društvena infrastruktura

cesta

Prometni sustavi

Prostor Općine Ljubešćica ostvaruje vezu na prometnu mrežu Županije i Države dobro raspoređenim sustavom lokalnih cesta koje se na području naselja Ljubešćica vežu na državnu... >> opširnije

Položaj, značaj i posebnosti općine

kozarstvo


>> opširnije

DVD Ljubešćica

DVD Ljubešćica