E - propusnice
ponedjeljak, 06 travnja 2020
Za sve one koji nemaju uslugu sustava e-građani a moraju podnijeti Zahtjev za e-propusnica, isto može se zatražiti i putem udaljene procedure koja ne zahtijeva odlazak na šaltere FINE. Za postupak izdavanja, potrebno je dostaviti slijedeću dokumentaciju:

 

 

 
Obavijest o pokretanju e-TRŽNICE
petak, 03 travnja 2020
Svjesni smo kako je u ovoj situaciji svima teško. Kao vodstvo općine trudimo se maksimalno olakšati Vam i pomoći gdje god je moguće.

 

 

 
Upute poljoprivrednicima vezane uz izdavanje propusnica
četvrtak, 02 travnja 2020
Odlukom o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj koji je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske dovodi se u pitanje nesmetano obavljanje poljoprivredne proizvodnje. Zato vam donosimo upute kako poljoprivrednici mogu doći do propusnica da imaju pristup svojim nasadima, usjevima, pčelinjacima i farmama na kojima imaju žive životinje.

 

 
...
ponedjeljak, 23 ožujka 2020
 
Odluka o protuepidemijskim mjerama na području Općine Ljubešćica
ponedjeljak, 23 ožujka 2020
S obzirom na ubrzano širenje i pojačani rizik prijenosa bolesti COVID-19, utvrđuju se daljnje protuepidemijske mjere na području Općine Ljubešćica.

 

 

 

 

 
Odluka o ograničavanju zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima
subota, 21 ožujka 2020
S obzirom na ubrzano širenje i pojačani rizik prijenosa bolesti COVID-19, uvodi se protuepidemijska mjera strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima na kojima se može istovremeno kretati i zadržavati veći broj osoba, u trajanju od 30 dana od dana donošenja ove Odluke.

 

 

 

 
Odluka o aktiviranju operativnih snaga civilne zaštite
četvrtak, 19 ožujka 2020

 

Radi reagiranja i provođenja odluka Stožera civilne zaštite Općine Ljubešćica, Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i/ili ostalih nadležnih institucija te poduzimanja i provođenja svih potrebnih zadaća i mjera te aktivnosti u vezi situacije vezane uz širenje koronavirusa COVID-19, a prvenstveno mjera utvrđenih Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske...

 

 
Obavijest o privremenom prekidu električne energije
četvrtak, 19 ožujka 2020
Poštovani, dana 20. ožujka 2020. godine (petak) u vremenu od 15:00–16:00 sati, doći će do prekida isporuke električne energije zbog kvara na elektroenergetskom postrojenju u naselju Ljubešćica: dio Kalničke ulice i dio Vinogradske ulice.

 

 

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

 

Dječji vrtić Leptirić

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...