Poziv na radionicu - Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga
Ponedjeljak, 12 Veljača 2018
Jedinstveni upravni odjel Općine Ljubešćica u suradnji s Programom JAKO (Program regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica) organizira radionicu za potencijalne prijavitelje na objavljeni JAVNI NATJEČAJ i to za 13. i 15. veljače 2018. godine (utorak i četvrtak) od 16:30 do 20:00 sati...

 

 
Gospodarska škola Varaždin započela je s provedbom novog EU projekta „Prekvalifikacijom do posla“
Četvrtak, 08 Veljača 2018
Gospodarska škola Varaždin započela je s provedbom novog EU projekta „Prekvalifikacijom do posla“. Projektom se omogućuje dugotrajno nezaposlenim osobama, starijim od 34 godine, prekvalifikacija za zanimanje kuhar ili zanimanje slastičar što će im omogućiti stjecanje novih znanja i vještina i povećati njihove mogućnosti uključivanja na tržište rada.

 

 
Obavijest o privremenom prekidu električne energije
Utorak, 06 Veljača 2018
Poštovani, dana 07. 02. 2018. godine (srijeda) u vremenu od 10 - 14 sati doći će do privremenog prekida isporuke električne energije za dio naselja Ljubešćice, odnosno za područje koje je pod napajanjem trafostanice Ivanovo polje.

 

 

 
Godišnja izvještajna skupština i predocjenjivanje vina za članove udruge
Utorak, 06 Veljača 2018
Udruga vinogradara i voćara "Mejaši" Ljubešćica saziva godišnju izvještajnu skupštinu i predocjenjivanje vina za članove udruge. Skupština će se održati u subotu 17. 02. 2018. godine s početkom u 18.00 sati u Lovačkom domu "Budinec".

 

 

 

 
Sudski oglas - Valentin Sakač
Četvrtak, 25 Siječanj 2018
Općinski sud u Varaždinu, Zemljišnoknjižni odjel u Novom Marofu, objavljuje da je po prijedlogu predlagatelja VALENTINA SAKAČ, Varaždinske Toplice, Cvjetna ulica 7, OIB: 85895044831 zastupan po punomoćniku Borisu Raviću, odvjetniku iz Novog Marofa, Zagrebačka 2, pokrenut pojedinačni z.k. ispravni postupak za nekretnine...

 

 
Obavijest o privremenom prekidu električne energije
Srijeda, 24 Siječanj 2018
Poštovani, dana 25. i 26. siječnja 2018. godine (četvrtak i petak) u vremenu od 9 – 13 sati, doći će do prekida isporuke električne energije zbog radova na Elektro-Energetskoj mreži za dio naselja Rakovec, dio naselja Kapela Kalnička i dio Topličke ulice u Ljubešćici.

 

 

 
Plan akcija dobrovoljnog davanja krvi u 2018. godini
Četvrtak, 11 Siječanj 2018
Gradsko društvo Crvenog križa Novi Marof u suradnji s Odjelom za transfuzijsku medicinu Opće bolnice Varaždin planira u 2018. godini provesti 9 akcija dobrovoljnog davanja krvi .

 

 

 

 
Poziv na proslavu sv.Vinka
Četvrtak, 11 Siječanj 2018
Udruga vinogradara i voćara "Mejaši" Ljubešćica poziva sve svoje članove i mještane općina Ljubešćica na proslavu sv. Vinka koja će se održati 20. 01. 2018. godine u Rakovcu i na brijegu "Kapelski Gaj".

 

 

 

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

 

Dječji vrtić Leptirić

Cjenici i načini naplate komunalnih usluga

ovdje

Kalendar odvoza otpada

ovdje

Porez na nekretnine

Porez na nekretnine

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...

Graditeljska i prirodna baština

baština

Naselje Ljubešćica

U najstarijem, centralnom dijelu naselja još je uvijek očuvana tradicijska građevna struktura, parcelacija i gradnja karakteristična za ovo naselje, što danas predstavlja veliku vrijednost >> opširnije

Komunalna i društvena infrastruktura

cesta

Prometni sustavi

Prostor Općine Ljubešćica ostvaruje vezu na prometnu mrežu Županije i Države dobro raspoređenim sustavom lokalnih cesta koje se na području naselja Ljubešćica vežu na državnu... >> opširnije

Položaj, značaj i posebnosti općine

kozarstvo


>> opširnije

DVD Ljubešćica

DVD Ljubešćica