Obavijest potrošačima električne energije
Četvrtak, 29 Rujan 2016
Obavještavamo potrošače električne energije da će dana 30. rujna 2016.godine (petak) doći do prekida struje u vremenu od 09:00 do 11:00 na području naselja: LJUBEŠĆICA, RAKOVEC I KAPELA KALNIČKA. U navedenom razdoblju električne instalacije smatrajte pod naponom i kao takve opasne po život.
 
Obavijest studentima
Utorak, 27 Rujan 2016

 

Podsjećamo cijenjene korisnike stipendija Općine Ljubešćica da su dužni do 20. listopada dostaviti uvjerenje o redovnom upisu u sljedeću akademsku godinu. Studenti završne godine dužni su u roku od 30 dana distaviti dokaz o završetku studija.
 
Obavijest: dimnjačar
Utorak, 27 Rujan 2016

 

Čišćenje i kontrola dimovodnih objekata i uređaja za loženje vršiti će se na području općine Ljubešćica od 03.10.2016. do 14.10.2016. u vremenu od 07.00 – 15.00. sati.

 

 
Bajkmanija 2016
Ponedjeljak, 26 Rujan 2016
Članovi udruge "Ljubeška mladež" organizirali 3. reklreativnu biciklijadu "Bajkmanija 2016".

 

 

Opširnije...
 
Otvoreni javni poziv za projekt "Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima"
Utorak, 20 Rujan 2016

 

Ministarstvo poduzetništva i obrta raspisalo je Otvoreni javni poziv namijenjen učenicima srednjih škola koji se obrazuju u deficitarnim zanimanjima u sustavu vezanih obrta po jedinstvenom modelu obrazovanja (JMO) za obrtnička zanimanja iz Pravilnika o vezanim i povlaštenim obrtima i načinu izdavanja povlastica („Narodne novine“, broj 42/08). Zainteresirani mogu sve detalje pronaći u nastavku.

 

 
Ivona Štriga osvojila stolnoteniski turnir u Zadru
Petak, 09 Rujan 2016
U Zadru je odigran Memorijalni stolnotenisk turnir Barba Amižić na kojem je nastupalo preko 250 najboljih igrača i igračica u državi u 8 kategorija. Nastupale su i dvije članice STK „Ljubešćica“.

 

 

Opširnije...
 
OBAVIJEST o izradi 3. IiD PPUO
Četvrtak, 08 Rujan 2016
Općinsko vijeće Općine Ljubešćica je na svojoj 19. sjednici održanoj 27. srpnja 2016. godine donijelo Odluku o izradi 3. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Ljubešćica. Pozivate se na sudjelovanje u predmetnim Izmjenama i dopunama PPUO-a Ljubešćica. Ukoliko imate određene prijedloge ili podatke, molimo vas da iste dostavite u Jedinstveni upravni odjel Općine (JUO) u pisanom obliku. Rok za dostavu prijedloga je do 3. listopada 2016.
 
Udruga vinogradara Mejaši: poziv na predavanje
Petak, 26 Kolovoz 2016
Udruga vinogradara i voćara "Mejaši" poziva zainteresirane članove na predavanje na temu prerada grožđa, upotreba kvasca i jesenska gnojidba koje će se održati 2. rujna 2016. u Lovačkom domu Budinec s početkom u 19 sati.

 

 

 

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

 

Cjenici i načini naplate komunalnih usluga

ovdje

Porez na nekretnine

Porez na nekretnine

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...

Graditeljska i prirodna baština

baština

Naselje Ljubešćica

U najstarijem, centralnom dijelu naselja još je uvijek očuvana tradicijska građevna struktura, parcelacija i gradnja karakteristična za ovo naselje, što danas predstavlja veliku vrijednost >> opširnije

Komunalna i društvena infrastruktura

cesta

Prometni sustavi

Prostor Općine Ljubešćica ostvaruje vezu na prometnu mrežu Županije i Države dobro raspoređenim sustavom lokalnih cesta koje se na području naselja Ljubešćica vežu na državnu... >> opširnije

Položaj, značaj i posebnosti općine

kozarstvo


>> opširnije

DVD Ljubešćica

DVD Ljubešćica