Podijeljeni paketi humanitarne pomoći za potrebite
Petak, 21 Prosinac 2018
Gradsko društvo Crvenog križa Novi Marof u Tjednu solidarnosti (8.-15. prosinca) već tradicionalno podijelilo je pakete humanitarne pomoći za osobe u socijalnoj potrebi. Paketi su sastavljeni od osnovnih prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština, a primile su ih osobe u socijalnoj potrebi s područja gradova Novi Marof i Varaždinske Toplice te općina Ljubešćica, Breznički Hum, Breznica i Visoko ( obitelji s više djece, jednoroditeljske obitelji, samohrani roditelji, osobe starije životne dobi i osobe s invaliditetom, samci, korisnici zajamčene minimalne naknade CZZS Novi Marof).

 

 

 

 
Obavijest - javno nadmetanje koncesija za eksploataciju tehničko-građevnog kamena "Hruškovec 1"
Ponedjeljak, 17 Prosinac 2018
Obavijest o namjeri provođenja postupka javnog nadmetanja za odabir najpovoljnijeg ponuditelja za istraživanje mineralnih sirovina u traženom istražnom prostoru tehničko-građevnog kamena "Hruškovec 1" radi davanja koncesije za eksploataciju.

 

 

 

 
Sudski oglas - Nino Lončarić
Ponedjeljak, 17 Prosinac 2018

 

 

 

 

 

 

 

 
Radna jesen u Općini Ljubešćica polako se privodi kraju
Utorak, 11 Prosinac 2018
S početkom jeseni, u Općini Ljubešćica krenulo se u realizaciji određenih projekata koji se polako privode kraju. O tijeku radova jučer se na svojem Facebook profilu oglasio i općinski načelnik Nenad Horvatić.

 

 

 

 

 

 
FOTO Sveti Nikola posjetio djecu u Ljubešćici, pogledajte kako je bilo
Petak, 07 Prosinac 2018
U dvorani osnovne škole u Ljubešćici jučer je održana podjela darova povodom blagdana Svetog Nikole za djecu s ljubeškog područja.

 

 

 

 

 

 
HDZ-ovi načelnici i gradonačelnici u Ljubešćici raspravljali o NK Varaždinu i Nogometnoj akademiji
Utorak, 04 Prosinac 2018
Gradonačelnici i načelnici iz Varaždinske županije, iz redova Hrvatske demokratske zajednice, okupili su se u utorak u Općini Ljubešćica na redovnoj koordinaciji na kojoj je središnja tema bio NK Varaždin i njegov put prema povratku u Prvu hrvatsku nogometnu ligu.

 

 

 

 
Obavijest: podjela darova
Ponedjeljak, 03 Prosinac 2018
Obavještavamo sve roditelje s područja općine ljubešćica da će se 6. prosinca 2018. godine (četvrtak) početkom u 16.00 sati u školsko-športskoj dvorani OŠ Ljubešćica za blagdan “Sv. Nikola” održati priredba na kojoj će Sveti Nikola podijeliti “poklon pakete” djeci s područja općine Ljubešćica.

 

 
Obavijest: podjela božićnica umirovljenicima
Ponedjeljak, 03 Prosinac 2018
Obvještavaju se umirovljenici s područja općine Ljubešćica da će se podjela božićnica održati 13. i 14. prosinca u prostorijama Općine Ljubešćica u vremenu od 11 do 17 sati.

 

 

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

 

Dječji vrtić Leptirić

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...