Odluka o provođenju mjera zaštite od Korona virusa (COVID-19) na području Općine Ljubešćica
srijeda, 18 ožujka 2020
Na području Općine Ljubešćica odgađaju se sva okupljanja stanovništva na otvorenom i zatvorenom prostoru po bilo kojoj osnovi, sve manifestacije, sportska natjecanja, treninzi, kazališne i dječje predstave, kulturne priredbe i ostala javna okupljanja.

 

 

 
Upute za siguran način primanja i pružanja pomoći tijekom epidemije koronavirusa
srijeda, 18 ožujka 2020
Hrvatski Crveni križ i 131 društvo Crvenog križa redovito obilaze stare i nemoćne osobe koje same ne mogu doći do osnovnih životnih potrepština. Svi oni koji trebaju pomoć, a nisu obuhvaćeni programom Pomoći u kući, mogu kontaktirati najbliže društvo Crvenog križa.

 

 

 
Preporuke za osobe u kućnoj samoizolaciji
ponedjeljak, 16 ožujka 2020
Temeljem Odluke ministra zdravstva o sigurnosnoj mjeri izolacije, osobe koje dolaze iz područja s lokalnom ili raširenom transmisijom koronavirusne bolesti COVID-19, odmah po dolasku moraju biti pod zdravstvenim nadzorom u kućnoj karanteni /samoizolaciji u trajanju od 14 dana po napuštanju zahvaćenog područja.

 

 

 
Sprječavanje širenja zaraze i bolesti koronavirusa
ponedjeljak, 16 ožujka 2020
Slijedom praćenja mjera koje se poduzimaju zbog sprječavanja širenja zaraze i bolesti koronavirusa (COVID-19), objavljujemo dva letka, jedan o pravilnom pranju ruku, a drugi o koronavirusu. Oba letka su edukativnog karaktera, a cilj im je uputiti građane kako se čuvati i zaštiti.

 

 

 
Obavijest o privremenom zatvaranju DV "Leptirić"
petak, 13 ožujka 2020
Obavještavamo roditelje čija djeca su polaznici Dječjeg vrtića „LEPTIRIĆ“ Ljubešćica da se zbog koronavirusa (COVID-19) vrtić ZATVARA na 2 tjedna od ponedjeljka 16.ožujka 2020. godine do 27.ožujka 2020.godine.

 

 

 
...
četvrtak, 12 ožujka 2020
 
Obavijest o obvezatnoj sustavnoj deratizaciji
srijeda, 04 ožujka 2020
Obavještavamo Vas, da provodimo SUSTAVNU DERATIZACIJU s početkom 04.03.2020.g. u OPĆINI LJUBEŠĆICA s početkom u naselju KALNIČKA KAPELA, a zatim RAKOVEC, LJUBEŠĆICA, LJUBELJ I LJUBELJ KALNIČKI.

 

 

 
Poziv na iskaz interesa za sadnju vinove loze i voćaka
utorak, 25 veljače 2020
Općina Ljubešćica i Udruga vinogradara i voćara "Mejaši" poziva članove udruge da se prijave ako su zainteresirani za sadnju vinove loze i voćaka radi subvencije.

 

 

 

 

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

 

Dječji vrtić Leptirić

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...