Intervju: Sportske novosti - Luka Ivanušec
Ponedjeljak, 09 Siječanj 2017

 

S mladim i perspektivnim Ljubešćanom Lukom Ivanušecom, nakon niza uspjeha i izbora u A reprezentaciju novinar Sportskih novosti Jutarnjeg lista napravio je intervju kojeg Vam prenosimo u cjelosti.

 

 

 

 

 

 
Važna obavijest: odvoz smeća
Srijeda, 28 Prosinac 2016
Babić d.o.o. zadnji odvoz papira ima će 7. siječnja 2017. godine, kada će ujedno i preuzeti svoje posude (kante) za papir. Novokom d.o.o. prvi odvoz komunalnog otpada ima će 4. siječnja 2017. godine, kada će dijeliti vreće za papir i raznu plastiku, te ujedno potpisivati ugovore s mještanima. Zbog promjene poreznog zakona koji je nastupio na snagu 1.1.2017. godine, stopa poreza na dodanu vrijednost na usluge odvoza komunalnog otpada je smanjena sa 25% na 13%. Stoga će račun/mjesečno svim korisnicima za domaćinstvo iznositi 43,39 kn.
 
Luka Ivanušec dobio naknadni poziv izbornika Ante Čačića za turnir u Kini
Utorak, 27 Prosinac 2016

 

Izbornik hrvatske reprezentacije Ante Čačić pozvao je dvojicu novih igrača za međunarodni prijateljski turnir koji se od 10. do 15. siječnja iduće godine igra u kineskom Nanningu. Umjesto Nikole Vlašića i Mate Maleša, koji će zbog opravdanih razloga propustiti China Cup, izbornik Čačić uputio je pozive Franu Tudoru (Hajduk) i Luki Ivanušecu iz Ljubešćice (Lokomotiva).

 

Opširnije...
 
Pozivnica
Srijeda, 21 Prosinac 2016
Osnovna škola Ljubešćica Vas poziva na Božićnu priredbu u petak 23. prosinca 2016. s početkom u 17 sati u školskoj sportskoj dvorani.

 

 

 

 

 
Stolnotenisačica Ivona Štriga uvjerljivo osvojila prvo mjesto na turniru mlađih kadetkinja!
Utorak, 20 Prosinac 2016
Ovog vikenda u U Varaždinu je održan turnir 12 najboljih mlađih kadetkinja Hrvatske, TOP 12 u kojem je sudjelovala i članica STK Ljubešćica.

 

 

Opširnije...
 
Obavijest korisnicima vodovodnih objekata i instalacija
Ponedjeljak, 19 Prosinac 2016
U vodocrpilištu je detektirano veliko istjecanje vode iz bazena, odnosno iz vodoopskrbnog sustava pa Vas molimo da provjerite vodovodne instalacije te tako pomognete u pronalasku i otklanjanju kvara. Hvala!

 

 

 

 
Obavijest umirovljenicima: podjela božićnica
Ponedjeljak, 12 Prosinac 2016
Pozivaju se umirovljenici s područja općine Ljubešćica na podjelu božićnica. Preuzimanje božićnice moguće je 15. i 16. prosinca u vremenu od 11 do 17 sati i prostorijama Općine Ljubešćica. Preuzimanje je moguće ISKLJUČIVO uz predočenje osobne iskaznice i odreska mirovine ili rješenja o mirovini.
 
O Ljubešćici iz medija: Varaždinske vijesti
Ponedjeljak, 12 Prosinac 2016
Donosimo Vam članak o Općini Ljubešćica iz Varaždinskih vijesti od

6. prosinca 2016.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

 

Dječji vrtić Leptirić

Cjenici i načini naplate komunalnih usluga

ovdje

Porez na nekretnine

Porez na nekretnine

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...

Graditeljska i prirodna baština

baština

Naselje Ljubešćica

U najstarijem, centralnom dijelu naselja još je uvijek očuvana tradicijska građevna struktura, parcelacija i gradnja karakteristična za ovo naselje, što danas predstavlja veliku vrijednost >> opširnije

Komunalna i društvena infrastruktura

cesta

Prometni sustavi

Prostor Općine Ljubešćica ostvaruje vezu na prometnu mrežu Županije i Države dobro raspoređenim sustavom lokalnih cesta koje se na području naselja Ljubešćica vežu na državnu... >> opširnije

Položaj, značaj i posebnosti općine

kozarstvo


>> opširnije

DVD Ljubešćica

DVD Ljubešćica