Gradsko natjecanje mladih Crvenog križa
Ponedjeljak, 13 Ožujak 2017
Gradsko društvo Crvenog križa Novi Marof u subotu 11. ožujka 2017. godine organiziralo je Gradsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa, prvu od ukupno tri razine Natjecanja mladih HCK (gradsko, međužupanijsko, državno). .
 
Predavanje Znanost i vjera
Petak, 03 Ožujak 2017
Četvrtak, 9.3.2017. u 18:00 u velikoj dvorani Kulturnog centra "Ivan Rabuzin" renomirani znanstvenik i profesor akademik Vladimir Paar održat će predavanje Znanost i vjera o prirodnim zakonima, teoriji Velikog praska, biološkoj evoluciji i genetici, determinističkom kaosu, tj. o radu ljudskog mozga kao najvećoj nepoznanici pred znanošću te o fascinantnim otkrićima posljednjih godina o ljudskom genomu.
 
Sudski oglas - Branko Šimec
Petak, 03 Ožujak 2017

 

 

 

 

 

 

 
Sebastijanu Sakaču bronca iz karatea
Utorak, 28 Veljača 2017
Tradicionalni full contact karate turnir pod nazivom Krokić kup Samobor se i ove godine održao posljednji vikend u veljači, a među osvajačima medalje se pronašao i naš Sebastijan Sakač. Porazom tek u polufinalu osvojio je brončanu medalju.

 

 

Opširnije...
 
Krtice u Ljubešćici
Ponedjeljak, 27 Veljača 2017
 
Obavijest o obvezatnoj deratizaciji
Ponedjeljak, 20 Veljača 2017
Sustavna deratizacija na području Općine Ljubešćica provodit će od 6. ožujka 2017. počevši u Kapeli Kalničkoj pa Raykovcu, Ljubešćici, Ljublju i Ljublju Kalničkom. Deratizacija će se obavljati s JEDNOM zaštitnom kutijom po domaćinstvu u kojoj će biti izložena meka. Za sve daljnje upute stoje Vam na raspolaganju djelatnici Odjela za higijenu, okoliš i sanitaciju Veterinarske stanice d.d. Varaždin.

 

 
Udruga vinogradara i voćara "Mejaši": poziv na Skupštinu
Ponedjeljak, 20 Veljača 2017

 

 

 

 

 

 

 
OBAVIJEST o nestanku električne energije na području Općine Ljubešica
Srijeda, 01 Veljača 2017
HEP ODS - DP Elektra Varaždin, pogon Novi Marof, obavještava da će u četvrtak, 2. veljače 2017. godine u vremenu od 10,00 do 15,00 sati doći do nestanka električne energije na području općine Ljubešćica. Iz Elektre Varaždin zahvaljuju na strpljenju i razumijevanju.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

 

Dječji vrtić Leptirić

Cjenici i načini naplate komunalnih usluga

ovdje

Porez na nekretnine

Porez na nekretnine

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...

Graditeljska i prirodna baština

baština

Naselje Ljubešćica

U najstarijem, centralnom dijelu naselja još je uvijek očuvana tradicijska građevna struktura, parcelacija i gradnja karakteristična za ovo naselje, što danas predstavlja veliku vrijednost >> opširnije

Komunalna i društvena infrastruktura

cesta

Prometni sustavi

Prostor Općine Ljubešćica ostvaruje vezu na prometnu mrežu Županije i Države dobro raspoređenim sustavom lokalnih cesta koje se na području naselja Ljubešćica vežu na državnu... >> opširnije

Položaj, značaj i posebnosti općine

kozarstvo


>> opširnije

DVD Ljubešćica

DVD Ljubešćica