STK Ljubešćica okupio 298 najboljih igrača na turniru u Ljubešćici
Utorak, 31 Siječanj 2017
U Ljubešćici je 28. i 29.01.2017. odigran 3. turnir Hrvatskog stolnoteniskog saveza na kojem ja nastupalo 298 najboljih igrača u Hrvatskoj u mlađe kadetskim, kadetskim, juniorskim i seniorskim kategorijama.

 

 

Opširnije...
 
OBAVIJEST o nestanku električne energije na području Općine Ljubešćica
Petak, 27 Siječanj 2017
HEP ODS - DP Elektra Varaždin, pogon Novi Marof, obavještava da će u ponedjeljak, 30. siječnja 2017. godine u vremenu od 12,00 do 13,00 sati zbog radova na dalekovodu, doći do nestanka električne energije na cijelom području općine Ljubešćica.
 
OBAVIJEST o izradi 3. Izmjena i dopuna PPUO Ljubešćica
Četvrtak, 26 Siječanj 2017
U tijeku je izrada Nacrta prijedloga (NP-a) 3. izmjena i dopuna PPUO Ljubešćica. Radi se o sveobuhvatnoj izmjeni plana, usklađenju s novim Zakonom o prostornom uređenju („Narodne novine“ broj 153/2013), drugim novim zakonima i pravilnicima koji su stupili na snagu nakon 2. izmjena i dopuna PPUO-a, te Zahtjevima nadležnih tijela i osoba (vidi prilog).
 
Sudski oglas - Stjepan Horžić
Ponedjeljak, 23 Siječanj 2017

 

 

 

 

 

 

 
Vincekovo na Javornom vrhu
Ponedjeljak, 23 Siječanj 2017
U subotu 21. siječnja 2017. U Ljubešćici je održano „Vincekovo“. Udruga vinogradara i voćara „Mejaši“ ove godine je za proslavu odabrala Javorni vrh. Vesela povorka krenula je iz ulice Ivanovo polje, zaustavljajući se putem kod nekoliko domaćina koji su prisutne počastili raznim slasticama od kolača do kobasica, čaja i vina.

 

Opširnije...
 
Obavijest udrugama: Raspisan je natječaj za financiranje programa i projekata udruga
Ponedjeljak, 16 Siječanj 2017
Javni natječaj objavljuje se u svrhu dodjele financijskih sredstava za programe i projekte udruga od interesa za opće dobro koje provode udruge koje svojim aktivnostima doprinose ispunjavanju ciljeva i prioriteta definiranih strateškim i planskim dokumentima Općine Ljubešćica, a koji se provode na području općine Ljubešćica u 2017. godini
Opširnije...
 
Zvijezda se rađa na hrvatskom nogometnom nebu
Subota, 14 Siječanj 2017

 

Zvijezda se rađa na hrvatskom nogometnom nebu: Novi rekorder nije mogao sakriti emocije poslije prvog pogotka za Vatrene: 'Osjećaj je bio neopisiv...' Luka Ivanušec sa samo 18 godina u Nanningu postao najmlađi strijelac u povijesti Vatrenih.

 

Opširnije...
 
...
Četvrtak, 12 Siječanj 2017
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

 

Dječji vrtić Leptirić

Cjenici i načini naplate komunalnih usluga

ovdje

Porez na nekretnine

Porez na nekretnine

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...

Graditeljska i prirodna baština

baština

Naselje Ljubešćica

U najstarijem, centralnom dijelu naselja još je uvijek očuvana tradicijska građevna struktura, parcelacija i gradnja karakteristična za ovo naselje, što danas predstavlja veliku vrijednost >> opširnije

Komunalna i društvena infrastruktura

cesta

Prometni sustavi

Prostor Općine Ljubešćica ostvaruje vezu na prometnu mrežu Županije i Države dobro raspoređenim sustavom lokalnih cesta koje se na području naselja Ljubešćica vežu na državnu... >> opširnije

Položaj, značaj i posebnosti općine

kozarstvo


>> opširnije

DVD Ljubešćica

DVD Ljubešćica