Obavijest OIP Općine Ljubešćica - ovjera očitovanja o prihvaćanju kandidature za VMO
utorak, 20 travnja 2021
Ovjera očitovanja o prihvaćanju kandidature vršiti će se, a prijedlozi kandidacijskih lista i prijedlozi kandidatura (nastavno: prijedlozi) zaprimati u sjedištu Općinskog izbornog povjerenstva Općine Ljubešćica (sjedište Općine Ljubešćica), Zagrebačka 22b, Ljubešćica  

 

 

 

 

 

Opširnije...
 
Županijska obavijest biračima
utorak, 20 travnja 2021
Obavještavaju se birači da mogu podnositi zahtjeve za upis, dopunu ili ispravak podataka upisanih u registar birača Upravnom odjelu za opću upravu Varaždinske županije. Rok za podnošenje zahtjeva istječe u srijedu 5. svibnja 2021. Skreće se pozornost biračima da na lokalnim izborima mogu glasovati birači s prebivalištem u Republici Hrvatskoj samo u mjestu svog prebivališta.
Opširnije...
 
Nepoznati Ivanušec: Naš je Luka bio ministrant i najbolji igrač futsala, a sad završava fakultet
ponedjeljak, 19 travnja 2021
Kad su ga zvali i Dinamo i Hajduk i Rijeka, odlučili smo se za Lokomotivu, a prije odlaska u Dinamo Olympiacos mu je nudio više novca. Ljubešćica mu je pripremila doček kad je zabio gol za A reprezentaciju.

 

 

 
Objava biračima
petak, 16 travnja 2021
Upravi odjel za opću upravu Varaždinske županije, temeljem odredbe članka 23. Zakona o registru birača ("Narodne novine" broj 144/12, 105/15 i 89/19 donosi Objavu biračima.
Opširnije...
 
Rješenje o određivanju biračkih mjesta na području općine Ljubešćica
petak, 16 travnja 2021
Na osnovi članka 68. stavka 2., Zakona o lokalnim izborima („Narodne novine“, broj 144/12, 121/16, 98/19, 42/20 i 144/20), Općinsko izborno povjerenstvo Općine Ljubešćica donijelo je Rješenje o određivanju biračkih mjesta na području općine Ljubešćica.  

 

 

 

 

 

Opširnije...
 
Obvezatne upute za provođenje izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Općine Ljubešćica
četvrtak, 15 travnja 2021
Na osnovi članka 10. Odluke o provedbi izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Općine Ljubešćica ("Službeni vjesnik Varaždinske županije" broj 35/21) Općinsko izborno povjerenstvo za izbor članova vijeća mjesnih odbora, propisuje Obvezatne upute za provođenje izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Općine Ljubešćica
Opširnije...
 
Obrasci za provođenje izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Općine Ljubešćica
četvrtak, 15 travnja 2021
Općinsko izborno povjerenstvo za izbor članova vijećam mjesnih odbora pripremilo je obrasce za provođenje izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Općine Ljubešćica. Pripreme i provođenje izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Općine Ljubešćica obavljat će se isključivo na obrascima propisanim ovim obvezatnim uputama. Obrasci su namijenjeni izborima za vijeća mjesnih odbora na području Općine Ljubešćica.
Opširnije...
 
Objava biračima
četvrtak, 15 travnja 2021
Vlada Republike Hrvatske na sjednici održanoj 14. travnja 2021. donijela je Odluku o raspisivanju izbora za članove predstavničkih tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave i Odluku o raspisivanju izbora za općinske načelnike, gradonačelnike i župane te njihove zamjenike. izbori će se održati u nedjelju, 16. svibnja 2021. BIrači mogu izvršiti pregled, dopuni i ispravak podataka upisanih u registar birača u nadležnim upravnim tijelima koja vode registar birača u županijama, odnosno Gradu Zagrebu prema mjestu prebivališta. Rok za podnošenje zahtjeva za dopunu ili ispravak istječe u srijedu 5. svibnja 2021.  

 

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

 

Dječji vrtić Leptirić

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...