Obavijest o mogućnosti oslobađanja plaćanja dijela računa za odvoz smeća
Četvrtak, 12 Siječanj 2017
Oslobađanje od plaćanja 50% usluge odvoza smeća, za kantu od 120 litara mogu ostvariti staračka/samačka domaćinstva (koja imaju 1-2 člana), starija od 70 godina. Dokaz (preslike osobnih iskaznica) potrebno je dostaviti:
poštom ili osobno na adresu: NOVOKOM d.o.o., Zagorska 31, Novi Marof
emailom na Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
ili faxom na broj 042 205 408.
 
Luka Ivanušec debitirao za Vatrene na China kupu
Srijeda, 11 Siječanj 2017

 

Nogometaš iz Ljubešćice Luka Ivanušec upisao je svoj prvi nastup za Vatrene. Ivanušec, koji je trenutno igrač Lokomotive i ove sezone upisao je 17 nastupa i jedan gol u 1. HNL, upisao je prve minute za nacionalnu A vrstu.

 

Opširnije...
 
Ivona Štriga iz STK Ljubešćica s reprezentacijom osvojila prvo mjesto na prvenstvu Mađarskoj
Utorak, 10 Siječanj 2017
Prošloga je vikenda Ivona Štriga iz STK Ljubešćica ovoga je vikenda nastupila s mlađom kadetskom reprezentacijom Hrvatske na otvorenom prvenstvu Mađarske u Budimpešti i osvojila prvo mjesto.

 

 

Opširnije...
 
...
Ponedjeljak, 09 Siječanj 2017
 
Plan akcija dobrovoljnog davanja krvi u 2017.
Ponedjeljak, 09 Siječanj 2017
Gradsko društvo Crvenog križa Novi Marof u suradnji s Odjelom za transfuzijsku medicinu Opće bolnice Varaždin u 2017. godini planira provesti 9 akcija dobrovoljnog davanja krvi (6 u Novom Marofu i 3 u Varaždinskim Toplicama). Ukupno planirane doze krvi za Republiku Hrvatsku u 2017. godini iznose 197 680 doza, a 155 180 doza krvi planira se prikupiti putem organiziranih akcija dobrovoljnog davanja krvi Hrvatskog Crvenog križa.
 
Intervju: Sportske novosti - Luka Ivanušec
Ponedjeljak, 09 Siječanj 2017

 

S mladim i perspektivnim Ljubešćanom Lukom Ivanušecom, nakon niza uspjeha i izbora u A reprezentaciju novinar Sportskih novosti Jutarnjeg lista napravio je intervju kojeg Vam prenosimo u cjelosti.

 

 

 

 

 

 
Važna obavijest: odvoz smeća
Srijeda, 28 Prosinac 2016
Babić d.o.o. zadnji odvoz papira ima će 7. siječnja 2017. godine, kada će ujedno i preuzeti svoje posude (kante) za papir. Novokom d.o.o. prvi odvoz komunalnog otpada ima će 4. siječnja 2017. godine, kada će dijeliti vreće za papir i raznu plastiku, te ujedno potpisivati ugovore s mještanima. Zbog promjene poreznog zakona koji je nastupio na snagu 1.1.2017. godine, stopa poreza na dodanu vrijednost na usluge odvoza komunalnog otpada je smanjena sa 25% na 13%. Stoga će račun/mjesečno svim korisnicima za domaćinstvo iznositi 43,39 kn.
 
Luka Ivanušec dobio naknadni poziv izbornika Ante Čačića za turnir u Kini
Utorak, 27 Prosinac 2016

 

Izbornik hrvatske reprezentacije Ante Čačić pozvao je dvojicu novih igrača za međunarodni prijateljski turnir koji se od 10. do 15. siječnja iduće godine igra u kineskom Nanningu. Umjesto Nikole Vlašića i Mate Maleša, koji će zbog opravdanih razloga propustiti China Cup, izbornik Čačić uputio je pozive Franu Tudoru (Hajduk) i Luki Ivanušecu iz Ljubešćice (Lokomotiva).

 

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

 

Cjenici i načini naplate komunalnih usluga

ovdje

Porez na nekretnine

Porez na nekretnine

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...

Graditeljska i prirodna baština

baština

Naselje Ljubešćica

U najstarijem, centralnom dijelu naselja još je uvijek očuvana tradicijska građevna struktura, parcelacija i gradnja karakteristična za ovo naselje, što danas predstavlja veliku vrijednost >> opširnije

Komunalna i društvena infrastruktura

cesta

Prometni sustavi

Prostor Općine Ljubešćica ostvaruje vezu na prometnu mrežu Županije i Države dobro raspoređenim sustavom lokalnih cesta koje se na području naselja Ljubešćica vežu na državnu... >> opširnije

Položaj, značaj i posebnosti općine

kozarstvo


>> opširnije

DVD Ljubešćica

DVD Ljubešćica