Obavijest agrotehničke mjere
srijeda, 15 srpnja 2020
Obavještavamo sve vlasnike poljoprivrednog zemljišta da su dužni, sukladno odredbama Odluke o agrotehničkim mjerama i mjerama za uređivanje i održavanje poljoprivrednih rudina te mjerama zaštite od požara na poljoprivrednom zemljištu („Službeni vjesnik Varaždinske županije“ broj 28/14 i 33/14) obradivo poljoprivredno zemljište održavati i obrađivati u skladu s agrotehničkim mjerama.

 

 

 

 
Općina Ljubešćica, njen predstavnik član radne skupine projekta Ministarstva uprave
utorak, 14 srpnja 2020
Općina Ljubešćica, njen predstavnik član radne skupine projekta Ministarstva uprave pod nazivom „Uvođenje sustava upravljanja kvalitetom u javnu upravu RH“

 

 

 

 
Proračunska transparentnost
utorak, 14 srpnja 2020
Transparentni proračuni omogućuju uvid u potpune, točne, pravovremene i razumljive informacije o proračunu, pa građani mogu vlastitim angažmanom utjecati na efikasnost prikupljanja javnih sredstava i ponude javnih dobara i usluga, na povećanje odgovornosti lokalnih vlasti i smanjenje mogućnosti za korupciju.

 

 

 
Radno vrijeme prijemnog ureda HP-a
utorak, 14 srpnja 2020
Od ponedjeljka 13.7.2020. godine poštanski ured 42222 Ljubešćica radi ponedjeljak, srijeda, petak od 08:00-15:00, utorak i četvrtak od 11:00-18:00 sati.

 

 

 

 
Zlatna žutica vinove loze
srijeda, 08 srpnja 2020
Zlatna žutica vinove loze (Grapevine flavescence dorée) jedna je od najopasnijih i najštetnijih karantenskih bolesti vinove loze na području Europe. Uzročnik zlatne žutice je fitoplazma (Candidatus Phytoplasma vitis) koja se razmnožava u provodnom sustavu biljaka. Za zarazu zlatnom žuticom odgovoran je prirodni vektor američki cvrčak (Scaphoideus titanus).

 

 

 

 
Odluka o oslobađanju plaćanja komunalne naknade zbog posebnih okolnosti epidemije bolesti COVID-19
ponedjeljak, 06 srpnja 2020
Odluka o oslobađanju od obveze plaćanja komunalne naknade za poslovni prostor i građevinsko zemljište koje služi obavljanju poslovne djelatnosti za drugo tromjesečje 2020. godine

 

 

 

 
Energetska obnova obiteljskih kuća
srijeda, 24 lipnja 2020
Vlada Republike Hrvatske, Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja i Ministarstvo zaštite okoliša i prirode donijeli su 27. ožujka 2014. godine Program energetske obnove obiteljskih kuća, kojeg provodi Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

 

 

 
Javni poziv dodjela javnih priznanja 2020. godine
srijeda, 24 lipnja 2020
Pozivaju se građani i pravne osobe te upravno tijelo Općine Ljubešćica da dostave prijedloge za dodjelu javnih priznanja Općine Ljubešćica za 2020. godinu.

 

 

 

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

 

Dječji vrtić Leptirić

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...