Odluka o protuepidemijskim mjerama na području Općine Ljubešćica
Ponedjeljak, 23 Ožujak 2020
S obzirom na ubrzano širenje i pojačani rizik prijenosa bolesti COVID-19, utvrđuju se daljnje protuepidemijske mjere na području Općine Ljubešćica.

 

 

 

 

 
Odluka o ograničavanju zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima
Subota, 21 Ožujak 2020
S obzirom na ubrzano širenje i pojačani rizik prijenosa bolesti COVID-19, uvodi se protuepidemijska mjera strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima na kojima se može istovremeno kretati i zadržavati veći broj osoba, u trajanju od 30 dana od dana donošenja ove Odluke.

 

 

 

 
Odluka o aktiviranju operativnih snaga civilne zaštite
Četvrtak, 19 Ožujak 2020

 

Radi reagiranja i provođenja odluka Stožera civilne zaštite Općine Ljubešćica, Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i/ili ostalih nadležnih institucija te poduzimanja i provođenja svih potrebnih zadaća i mjera te aktivnosti u vezi situacije vezane uz širenje koronavirusa COVID-19, a prvenstveno mjera utvrđenih Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske...

 

 
Obavijest o privremenom prekidu električne energije
Četvrtak, 19 Ožujak 2020
Poštovani, dana 20. ožujka 2020. godine (petak) u vremenu od 15:00–16:00 sati, doći će do prekida isporuke električne energije zbog kvara na elektroenergetskom postrojenju u naselju Ljubešćica: dio Kalničke ulice i dio Vinogradske ulice.

 

 

 
Odluka o provođenju mjera zaštite od Korona virusa (COVID-19) na području Općine Ljubešćica
Srijeda, 18 Ožujak 2020
Na području Općine Ljubešćica odgađaju se sva okupljanja stanovništva na otvorenom i zatvorenom prostoru po bilo kojoj osnovi, sve manifestacije, sportska natjecanja, treninzi, kazališne i dječje predstave, kulturne priredbe i ostala javna okupljanja.

 

 

 
Upute za siguran način primanja i pružanja pomoći tijekom epidemije koronavirusa
Srijeda, 18 Ožujak 2020
Hrvatski Crveni križ i 131 društvo Crvenog križa redovito obilaze stare i nemoćne osobe koje same ne mogu doći do osnovnih životnih potrepština. Svi oni koji trebaju pomoć, a nisu obuhvaćeni programom Pomoći u kući, mogu kontaktirati najbliže društvo Crvenog križa.

 

 

 
Preporuke za osobe u kućnoj samoizolaciji
Ponedjeljak, 16 Ožujak 2020
Temeljem Odluke ministra zdravstva o sigurnosnoj mjeri izolacije, osobe koje dolaze iz područja s lokalnom ili raširenom transmisijom koronavirusne bolesti COVID-19, odmah po dolasku moraju biti pod zdravstvenim nadzorom u kućnoj karanteni /samoizolaciji u trajanju od 14 dana po napuštanju zahvaćenog područja.

 

 

 
Sprječavanje širenja zaraze i bolesti koronavirusa
Ponedjeljak, 16 Ožujak 2020
Slijedom praćenja mjera koje se poduzimaju zbog sprječavanja širenja zaraze i bolesti koronavirusa (COVID-19), objavljujemo dva letka, jedan o pravilnom pranju ruku, a drugi o koronavirusu. Oba letka su edukativnog karaktera, a cilj im je uputiti građane kako se čuvati i zaštiti.

 

 

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

 

Dječji vrtić Leptirić

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...