Obavijest korisnicima pitke vode
Utorak, 07 Lipanj 2016
Poštovani korisnici pitke vode sa područja općine Ljubešćica, budući je u vodocrpilištu detektirano veliko istjecanje vode iz bazena, tj. vodoopskrbnog sustava, molimo Vas da provjerite svoje vodovodne instalacije, te tako pomognete u pronalasku kvara i otklanjanju istog.
Hvala na razumijevanju.
JUO
 
Janja Matijašec bez poraza u posljednjem turniru sezone u stolnom tenisu
Utorak, 07 Lipanj 2016
U Varaždinu je održan posljednji turnir ove natjecateljske sezone u stolnom tenisu , TOP 12 mlađih kadetkinja. Plasmanom na hrvatskoj rang listi nastup su izborile dvije članice STK „Ljubešćica“ Janja Matijašec i Ivona Štriga.

 

 

Opširnije...
 
Ministarstvo poduzetništva i obrta: Objavljen najveći natječaj za mikro, mala i srednja poduzeća
Petak, 20 Svibanj 2016
Ministar Tolušić: „Pozivam poduzetnike da se uključe u utrku za 867 milijuna kuna EU sredstava i povećaju konkurentnost svojih poduzeća“.

 

 

 
Kampanja podizanja svijesti o kontroli populacije pasa lutalica
Srijeda, 18 Svibanj 2016
"Regionalna kampanja podizanja svijesti o kontroli populacije pasa lutalica od strane Svjetske organizacije za zdravlje životinja u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, Upravom za veterinarstvo i sigurnost hrane"
 
Ministarstvo poljoprivrede Uprava za veterinarstvo i sigurnost hrane u suradnji sa Svjetskom organizacijom za zdravlje životinja (OIE) sudjeluje u regionalnoj kampanji podizanja svijesti javnosti o kontroli populacije pasa lutalica.
 
STK Ljubešćica: Ljubešćani prvaci države
Ponedjeljak, 09 Svibanj 2016
Na državnom prvenstvu u stolnom tenisu za mlađe kadete, mlađe kadetkinje, juniore i juniorke senzacionalni rezultati za STK "Ljubešćica". Osvojene su četiri medalje od čega su čak tri zlatne i jedna srebrna.

 

 
STK Ljubešćica uspješna na Prvenstvu Hrvatske u stolnom tenisu
Četvrtak, 05 Svibanj 2016
U Dugom Selu je od 1. do 3. svibnja održano Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za mlađe kadete, mlađe kadetkinje (2002. godište i mlađi) te juniore i juniorke (1999. god. i mlađi) na kojem su, izborivši se kroz kvalifikacije te temeljem hrvatskih ranglisti, nastupali i članovi STK „Ljubešćica“.

 

 

Opširnije...
 
Poziv za prijavu šteta od elementarne nepogode
Utorak, 03 Svibanj 2016
Župan Varaždinske županije, za područje Općine Ljubešćica proglasio je elementarnu nepogodu, zbog značajnih šteta koje su nastale na nasadima oljoprivrednih kultura kao posljedica vremenskih nepogoda uzrokovanih mrazom. Ovim putem pozivaju se fizičke i pravne osobe s područja Općine Ljubešćica da prijave navedenu štetu od 4. svibnja 2016. godine do 9. svibnja 2016 godine.
 
Rješenje: uklanjanje ruševne zgrade - Ana Ivec
Petak, 29 Travanj 2016

 

 

 

 

 

 

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

 

Cjenici i načini naplate komunalnih usluga

ovdje

Porez na nekretnine

Porez na nekretnine

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...

Graditeljska i prirodna baština

baština

Naselje Ljubešćica

U najstarijem, centralnom dijelu naselja još je uvijek očuvana tradicijska građevna struktura, parcelacija i gradnja karakteristična za ovo naselje, što danas predstavlja veliku vrijednost >> opširnije

Komunalna i društvena infrastruktura

cesta

Prometni sustavi

Prostor Općine Ljubešćica ostvaruje vezu na prometnu mrežu Županije i Države dobro raspoređenim sustavom lokalnih cesta koje se na području naselja Ljubešćica vežu na državnu... >> opširnije

Položaj, značaj i posebnosti općine

kozarstvo


>> opširnije

DVD Ljubešćica

DVD Ljubešćica