Obavijest o privremenom prekidu električne energije
Srijeda, 24 Siječanj 2018
Poštovani, dana 25. i 26. siječnja 2018. godine (četvrtak i petak) u vremenu od 9 – 13 sati, doći će do prekida isporuke električne energije zbog radova na Elektro-Energetskoj mreži za dio naselja Rakovec, dio naselja Kapela Kalnička i dio Topličke ulice u Ljubešćici.

 

 

 
Plan akcija dobrovoljnog davanja krvi u 2018. godini
Četvrtak, 11 Siječanj 2018
Gradsko društvo Crvenog križa Novi Marof u suradnji s Odjelom za transfuzijsku medicinu Opće bolnice Varaždin planira u 2018. godini provesti 9 akcija dobrovoljnog davanja krvi .

 

 

 

 
Poziv na proslavu sv.Vinka
Četvrtak, 11 Siječanj 2018
Udruga vinogradara i voćara "Mejaši" Ljubešćica poziva sve svoje članove i mještane općina Ljubešćica na proslavu sv. Vinka koja će se održati 20. 01. 2018. godine u Rakovcu i na brijegu "Kapelski Gaj".

 

 

 

 
Poziv umirovljenicima na podjelu božićnice
Četvrtak, 07 Prosinac 2017
Općina Ljubešćica poziva sve umirovljenike sa područja općine Ljubešćica na podjelu božićnice dana 18. i 19. prosinca 2017. godine u vremenu od 11,00 – 17,00 sati u prostorijama Općine Ljubešćica.

 

 

 
...
Srijeda, 06 Prosinac 2017
 
Međunarodni dan volontera, 5. prosinca - održano predavanje i podjela zahvalnica
Srijeda, 06 Prosinac 2017
Međunarodni dan volontera proglasila je Opća skupština Ujedinjenih naroda 17. prosinca 1985. godine. Od tada se svake godine 5. prosinca obilježava Međunarodni dan dobrovoljnog rada za ekonomski i društveni napredak, odnosno Međunarodni dan volontera.

 

 

 
Obavijest - Sveti Nikola
Srijeda, 29 Studeni 2017
Obavještavamo sve roditelje s područja Općine Ljubešćica da će se dana 6. prosinca 2017. godine (srijeda) s početkom u 16.00 sati u školsko - športskoj dvorani OŠ Ljubešćica za blagdan "Sv. Nikola" održati priredba...

 

 

 
Obavijest i upozorenje vlasnicima pasa
Utorak, 28 Studeni 2017
S novim Zakonom o zaštiti životinja nastupila je na snagu i obaveza izvršenja kontrole mikročipiranja pasa te su sve lokalne zajednice dužne osigurati nadzor do 30. lipnja iduće godine zbog čega je već krenula kontrola mikročipiranja.

 

 

 

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

 

Dječji vrtić Leptirić

Cjenici i načini naplate komunalnih usluga

ovdje

Kalendar odvoza otpada

ovdje

Porez na nekretnine

Porez na nekretnine

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...

Graditeljska i prirodna baština

baština

Naselje Ljubešćica

U najstarijem, centralnom dijelu naselja još je uvijek očuvana tradicijska građevna struktura, parcelacija i gradnja karakteristična za ovo naselje, što danas predstavlja veliku vrijednost >> opširnije

Komunalna i društvena infrastruktura

cesta

Prometni sustavi

Prostor Općine Ljubešćica ostvaruje vezu na prometnu mrežu Županije i Države dobro raspoređenim sustavom lokalnih cesta koje se na području naselja Ljubešćica vežu na državnu... >> opširnije

Položaj, značaj i posebnosti općine

kozarstvo


>> opširnije

DVD Ljubešćica

DVD Ljubešćica