Poziv predstavnicima privatnog, civilnog i javnog sektora
Srijeda, 24 Veljača 2016
U ponedjeljak 29. veljače 2016. godine u 18.30 sati u prostorijamam protupožarnog centra Ljubešćica održat će se radionica u sklopu izrade Strateškog razvojnog programa Općine Ljubešćica.

 

 
Veliki skok Leone Šantek na juniorskoj rang listi
Ponedjeljak, 15 Veljača 2016
U češkom Hodoninu igra se ITTF turnir za juniore i kadete, na kojem Hrvatska nastupa sa sedam predstavnika. Što se pojedinačnog dijela tiče najugodnije iznenađenje priredila je Ljubešćanka Leona Šantek.

 

 

Opširnije...
 
Javni poziv za isticanje kandidatura za članove i zamjenike članova Savjeta mladih Općine Ljubešćica
Petak, 12 Veljača 2016
Na temelju Odluke Općinskog vijeća Općine Ljubešćica o objavi Javnog poziva za isticanje kandidatura za članove i zamjenike članova Savjeta mladih Općine Ljubešćica objavljuje se Javni poziv za isticanje kanidatura za članove i zamjenike članova Savjeta mladih Općine Ljubešćica. Rok za podnošenje prijedloga je 15 dana od dana objave Javnog poziva i počinje teći danom objave Javnog poziva na web stranici www.ljubescica.hr
 
Udruga vinogradara Mejaši: Poziv na sjednicu Skupštine
Utorak, 02 Veljača 2016
Udruga vinogradara i voćara "Mejaši" saziva 13. veljače 2016. godišnju izvještajnu skupštinu; predocjenjivanje vina za članove udruge; predavanje od proizvođača "Syngenta"

 

 

 

 

 
Leon Šantek najbolji kod mlađih kadeta na HSTS-ovom turniru
Utorak, 02 Veljača 2016
Nekoliko odličja osvojili su stolnotenisači i stolnotenisačice na HSTS-ovom tuniru u Krapini, a posebno uspješni bili su Ljubešćani.

 

 

Opširnije...
 
Poziv za uvođenje u vojnu evidenciju
Ponedjeljak, 25 Siječanj 2016
Ministarstvo obrane, Područni odsjek za poslove obrane Varaždin poziva sve muške osobe, Hrvatske državljane, rođene 1998. godine i starijih godišta koji do sada nisu evidentirani u vojnu evidenciju da se radi uvođenja u vojnu evidenciju jave u Područni odsjek za poslove obrane Varaždin prema prioženom rasporedu.
 
Vincekovo na Rudanu
Ponedjeljak, 25 Siječanj 2016
Ni hladnoća ni pahulje snijega u subotu 23. siječnja nisu bili prepreka za članove Udruge vinogradara i voćara "Mejaši", ali i brojne mještane, da pohode ljubeški "vinski" breg Rudan radi proslave blagdana svetog Vinka - sveca čiji dan obilježava početak radova u vinogradu.
 
Održana radionica za izradu strategije razvoja
Ponedjeljak, 25 Siječanj 2016
22.01.2016. u Protupožarnom centru Ljubešćica održana je radionica na temu strategije razvoja Općine Ljubešćica i strategije razvoja LAG-a PRIZAG. Na radionici je predstavljena metodoligija izrade Lokalne razvojne strategije LAG-a PRIZAG i Strateškog razvojnog dokumenta Općine Ljubešćica.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

 

Cjenici i načini naplate komunalnih usluga

ovdje

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...

Graditeljska i prirodna baština

baština

Naselje Ljubešćica

U najstarijem, centralnom dijelu naselja još je uvijek očuvana tradicijska građevna struktura, parcelacija i gradnja karakteristična za ovo naselje, što danas predstavlja veliku vrijednost >> opširnije

Komunalna i društvena infrastruktura

cesta

Prometni sustavi

Prostor Općine Ljubešćica ostvaruje vezu na prometnu mrežu Županije i Države dobro raspoređenim sustavom lokalnih cesta koje se na području naselja Ljubešćica vežu na državnu... >> opširnije

Položaj, značaj i posebnosti općine

kozarstvo


>> opširnije

DVD Ljubešćica

DVD Ljubešćica