Krtice u Ljubešćici
Ponedjeljak, 27 Veljača 2017
 
Obavijest o obvezatnoj deratizaciji
Ponedjeljak, 20 Veljača 2017
Sustavna deratizacija na području Općine Ljubešćica provodit će od 6. ožujka 2017. počevši u Kapeli Kalničkoj pa Raykovcu, Ljubešćici, Ljublju i Ljublju Kalničkom. Deratizacija će se obavljati s JEDNOM zaštitnom kutijom po domaćinstvu u kojoj će biti izložena meka. Za sve daljnje upute stoje Vam na raspolaganju djelatnici Odjela za higijenu, okoliš i sanitaciju Veterinarske stanice d.d. Varaždin.

 

 
Udruga vinogradara i voćara "Mejaši": poziv na Skupštinu
Ponedjeljak, 20 Veljača 2017

 

 

 

 

 

 

 
OBAVIJEST o nestanku električne energije na području Općine Ljubešica
Srijeda, 01 Veljača 2017
HEP ODS - DP Elektra Varaždin, pogon Novi Marof, obavještava da će u četvrtak, 2. veljače 2017. godine u vremenu od 10,00 do 15,00 sati doći do nestanka električne energije na području općine Ljubešćica. Iz Elektre Varaždin zahvaljuju na strpljenju i razumijevanju.
 
Udruge: Poziv na radionicu
Utorak, 31 Siječanj 2017
Jedinstveni upravni odjel Općine Ljubešćica u suradnji s Programom JAKO (Program regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica) organizira radionicu za potencijalne prijavitelje na objavljeni JAVNI NATJEČAJ i to za 6. veljače 2017. godine (ponedjeljak) od 16:00 do 19:00 sati u sjedištu Općine Ljubešćica, Zagrebačka 22B, dvorana za sastanke.
 
STK Ljubešćica okupio 298 najboljih igrača na turniru u Ljubešćici
Utorak, 31 Siječanj 2017
U Ljubešćici je 28. i 29.01.2017. odigran 3. turnir Hrvatskog stolnoteniskog saveza na kojem ja nastupalo 298 najboljih igrača u Hrvatskoj u mlađe kadetskim, kadetskim, juniorskim i seniorskim kategorijama.

 

 

Opširnije...
 
OBAVIJEST o nestanku električne energije na području Općine Ljubešćica
Petak, 27 Siječanj 2017
HEP ODS - DP Elektra Varaždin, pogon Novi Marof, obavještava da će u ponedjeljak, 30. siječnja 2017. godine u vremenu od 12,00 do 13,00 sati zbog radova na dalekovodu, doći do nestanka električne energije na cijelom području općine Ljubešćica.
 
OBAVIJEST o izradi 3. Izmjena i dopuna PPUO Ljubešćica
Četvrtak, 26 Siječanj 2017
U tijeku je izrada Nacrta prijedloga (NP-a) 3. izmjena i dopuna PPUO Ljubešćica. Radi se o sveobuhvatnoj izmjeni plana, usklađenju s novim Zakonom o prostornom uređenju („Narodne novine“ broj 153/2013), drugim novim zakonima i pravilnicima koji su stupili na snagu nakon 2. izmjena i dopuna PPUO-a, te Zahtjevima nadležnih tijela i osoba (vidi prilog).
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

 

Dječji vrtić Leptirić

Cjenici i načini naplate komunalnih usluga

ovdje

Kalendar odvoza otpada

ovdje

Porez na nekretnine

Porez na nekretnine

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...

Graditeljska i prirodna baština

baština

Naselje Ljubešćica

U najstarijem, centralnom dijelu naselja još je uvijek očuvana tradicijska građevna struktura, parcelacija i gradnja karakteristična za ovo naselje, što danas predstavlja veliku vrijednost >> opširnije

Komunalna i društvena infrastruktura

cesta

Prometni sustavi

Prostor Općine Ljubešćica ostvaruje vezu na prometnu mrežu Županije i Države dobro raspoređenim sustavom lokalnih cesta koje se na području naselja Ljubešćica vežu na državnu... >> opširnije

Položaj, značaj i posebnosti općine

kozarstvo


>> opširnije

DVD Ljubešćica

DVD Ljubešćica