Elementarna nepogoda - odron zemljišta
Petak, 13 Travanj 2018
Župan Varaždinske županije g. Radimir Čačić donio je odluku o proglašenju elementarne nepogode - odron zemljišta na području Gradova: Lepoglava, Ludbreg, Varaždinske Toplice, Novi Marof i Ivanec te Općine: Donja Voća, Bednja, Cestica, Vinica, Gornji Kneginec, Ljubešćica i Visoko.

 

 

 
Obavijest: zbor građana
Ponedjeljak, 09 Travanj 2018
U subotu 14. travnja 2018. u 19 sati u protupožarnom centru održat će se ZBOR GRAĐANA za sve mjesne odbore. Uz aktualne komunalne teme, govorit će se i o novim klizištima!

 

 

 
"Ljubaf" u Ljubešćici oduševila 700-tinjak gledatelja
Ponedjeljak, 09 Travanj 2018
U sklopu 11. Glumačkog festivala u Krapini i po Zagorju, u Ljubešćici je u nedjelju 8. travnja 2018. gostovala kazališna predstava „Ljubaf“ Kerekesh teatra.

 

 

 
...
Utorak, 03 Travanj 2018
 
Podijeljeni uskršnji paketi humanitarne pomoći za potrebite
Utorak, 03 Travanj 2018
Gradsko društvo Crvenog križa Novi Marof uoči Uskrsa organiziralo je podjelu paketa humanitarne pomoći za osobe u socijalnoj potrebi. Paketi su sastavljeni od osnovnih prehrambenih namirnica i paketa za osobnu higijenu, a primile su ih osobe u socijalnoj potrebi s područja gradova...

 

 

 
Zlatna kapljica 2018. godine
Utorak, 03 Travanj 2018
Poštovani vinogradari!
Pozivamo Vas na 15. zajedničku izložbu vina Varaždinsko - topličko - kalničkog gorja, Varaždinskog vinogorja Zlatna kapljica 2018. godine.

 

 

 

 

 
Obavijest o namjeri davanja koncesije - dimnjačarski poslovi
Četvrtak, 29 Ožujak 2018
Dokumentacija za nadmetanje za dodjelu koncesije za obavljanje komunalne djelatnosti dimnjačarskih poslova na području Općine Ljubešćica

 

 

 

 

 

 

 
KUD Ljuba voda na Smotri kazališnih amatera
Ponedjeljak, 26 Ožujak 2018
Dramska sekcija „Mala kultura“ KUD-a Ljuba voda nastupila je 24. ožujka 2018. na 10. županijskoj smotri kazališnih amatera Varaždinske županije u Strmcu Podravskom. Predstavili su se u revijalnom dijelu smotre kazališnim komadom „Fiškal ili Grobar“ autora Nikole Hrena i redateljice Mateje Ratković.

 

 

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

 

Dječji vrtić Leptirić

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...