POZIV - izlaganje parcelacijskog elaborata
Ponedjeljak, 13 Rujan 2010
U svrhu sređivanja imovinsko-pravnih odnosa na dijelu Rudničke ulice od Odvojka Zagrebačke ulice kod zaseoka Bomeki do Zagorske ulice pozivaju se na javni uvid nositelji prava na katastarskim česticama.  

 
OBAVIJEST - ročišta
Petak, 10 Rujan 2010
U tijeku je provođenje projekta „Okrupnjavanje poljoprivrednog zemljišta u općini Ljubešćica“. Općina sufinancira troškove sređivanja zemljišno-knjižnog stanja na poljoprivrednom zemljištu. Stoga obavještavamo da su za dane 16. i 17. rujna 2010. godina zakazana prva ročišta za pojedinačni ispravni postupak. Ročišta u zakazane dane počinju u 12.30 sati u prostorijama Općine Ljubešćica, Zagrebačka 22b, a podnositelji zahtjeva su obaviješteni o terminima ročišta.
 
Mlade snage protiv ambrozije
Utorak, 07 Rujan 2010
Ljubeška mladež je pokazala svoju odlučnost za aktiviranjem ljubeške mladeži organiziravši svoju prvu radnu akciju „Mlade snage protiv ambrozije“ i to samo tjedan dana nakon Osnivačke skupštine.

 

 
Ambiciozni mladi Ljubešćani
Utorak, 31 Kolovoz 2010
Nekolicina ambicioznih mladih Ljubešćana odlučila se aktivirati u društvenom životu Općine te je preuzela inicijativu osnivanja udruge mladeži i u subotu, 28. kolovoza 2010. s početkom u 17.00 sati u Vatrogasnom domu DVD-a Ljubešćica održala je Osnivačku skupštinu udruge mladih koju su prozvali Udruga „Ljubeška mladež“.
 
Uspješno daljnje sufinanciranje prijevoza učenika
Srijeda, 18 Kolovoz 2010
Načelnik Općine Ljubešćica Nenad Horvatić potpisao je anekse ugovora o sufinanciranju troškova prijevoza učenika srednjih škola koji se školuju na području Varaždinske županije i na području drugih županija u školskoj godini 2010/2011. za 71 učenika. Sredstva su osigurana u proračunu Općine Ljubešćica.
 
LJUBEŠĆICA U SRCU 2010: Završetak proslave uz fantastičan nastup Najboljih hrvatskih tamburaša
Nedjelja, 08 Kolovoz 2010
Završetak proslave dana općine “Ljubešćica u srcu 2010.” obilježen je više nego odličnim koncertom “Najboljih hrvatskih tamburaša”.

 

 

 

 

 
LJUBEŠĆICA U SRCU 2010: Ovogodišnji "ETNO SUSRETI" premašili sva očekivanja
Nedjelja, 08 Kolovoz 2010
Proslava dana općine ne prolazi bez Etno susreta. S ciljem upoznavanja mještana općine i šire okolice sa bogatom hrvatskom folklornom kulturom i ove godine koordinatori Etno susreta potrudili su se ugostiti zanimljiva kulturno umjetnička društva iz različitih krajeva lijepe naše Hrvatske.
 
LJUBEŠĆICA U SRCU 2010: Ekskluzivno: "Pogajanje za kravu"
Nedjelja, 08 Kolovoz 2010
Stanovnici Ljubešćice u prošlosti su bili slobodnjaci te su uživali velike posjede i pašnjake. Na molbu Eleonore Patačić, car Franjo Josip II., proglasio je ljubešćicu velikim trgovištem pa je mjesto dobilo pravo na održavanje sajmova 8 puta godišnje.

 

 
«« Početak « Prethodna 81 82 83 84 85 86 87 88 Sljedeća » Kraj »»

 

Dječji vrtić Leptirić

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...