GDCK: Edukacija iz prve pomoći u OŠ Ljubešćica
Četvrtak, 16 Lipanj 2016
Gradsko društvo Crvenog križa Novi Marof u sklopu provedbe programa osposobljavanja odgojno-obrazovnih djelatnika za pružanje prve pomoći učenicima sa zdravstvenim teškoćama održalo je u četvrtak 16. lipnja 2016. edukaciju za 19 djelatnika osnovne škole Ljubešćica.
 
Sudski oglas: Dragutin Sakač
Utorak, 14 Lipanj 2016

 

 

 

 

 

 

 
Obavijest o odvozu glomaznog otpada
Ponedjeljak, 13 Lipanj 2016
Odvoz glomaznog otpada vršit će se 27. 6. 2016. (ponedjeljak) samo iz domaćinstva koja imaju posude (ugovor) s poduzećem Babić d.o.o. Mole se mještani da navedeni dan pripreme i razvrstaju glomazni otpad prema naputku u svom dvorištu kako bi radnici uočili otpad na mjestu nastanka ili isti prijavite poduzeću Babić d.o.o. na broj 042 725 035 ili 098 284 655 ili 099 236 08 03.
 
Obavijest o odvozu smeća
Petak, 10 Lipanj 2016
Poštovani korisnici usluga odvoza smeća, tvrtka Babić d.o.o. Vas obavještava da će se smeće umjesto 22.lipnja 2016. godine (praznik), odvoziti dan kasnije, 23.lipnja 2016. godine.
 
Obavijest korisnicima pitke vode
Utorak, 07 Lipanj 2016
Poštovani korisnici pitke vode sa područja općine Ljubešćica, budući je u vodocrpilištu detektirano veliko istjecanje vode iz bazena, tj. vodoopskrbnog sustava, molimo Vas da provjerite svoje vodovodne instalacije, te tako pomognete u pronalasku kvara i otklanjanju istog.
Hvala na razumijevanju.
JUO
 
Janja Matijašec bez poraza u posljednjem turniru sezone u stolnom tenisu
Utorak, 07 Lipanj 2016
U Varaždinu je održan posljednji turnir ove natjecateljske sezone u stolnom tenisu , TOP 12 mlađih kadetkinja. Plasmanom na hrvatskoj rang listi nastup su izborile dvije članice STK „Ljubešćica“ Janja Matijašec i Ivona Štriga.

 

 

Opširnije...
 
Ministarstvo poduzetništva i obrta: Objavljen najveći natječaj za mikro, mala i srednja poduzeća
Petak, 20 Svibanj 2016
Ministar Tolušić: „Pozivam poduzetnike da se uključe u utrku za 867 milijuna kuna EU sredstava i povećaju konkurentnost svojih poduzeća“.

 

 

 
Kampanja podizanja svijesti o kontroli populacije pasa lutalica
Srijeda, 18 Svibanj 2016
"Regionalna kampanja podizanja svijesti o kontroli populacije pasa lutalica od strane Svjetske organizacije za zdravlje životinja u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, Upravom za veterinarstvo i sigurnost hrane"
 
Ministarstvo poljoprivrede Uprava za veterinarstvo i sigurnost hrane u suradnji sa Svjetskom organizacijom za zdravlje životinja (OIE) sudjeluje u regionalnoj kampanji podizanja svijesti javnosti o kontroli populacije pasa lutalica.
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

 

Cjenici i načini naplate komunalnih usluga

ovdje

Porez na nekretnine

Porez na nekretnine

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...

Graditeljska i prirodna baština

baština

Naselje Ljubešćica

U najstarijem, centralnom dijelu naselja još je uvijek očuvana tradicijska građevna struktura, parcelacija i gradnja karakteristična za ovo naselje, što danas predstavlja veliku vrijednost >> opširnije

Komunalna i društvena infrastruktura

cesta

Prometni sustavi

Prostor Općine Ljubešćica ostvaruje vezu na prometnu mrežu Županije i Države dobro raspoređenim sustavom lokalnih cesta koje se na području naselja Ljubešćica vežu na državnu... >> opširnije

Položaj, značaj i posebnosti općine

kozarstvo


>> opširnije

DVD Ljubešćica

DVD Ljubešćica