Poziv na proslavu sv. Vinka
Četvrtak, 10 Siječanj 2019
Udruga vinogradara i voćara „Mejaši“ Ljubešćica poziva sve svoje članove i mještane općine Ljubešćica na proslavu Sv. Vinka koja će se održati u subotu 19.01.2019. na ljubeškom brijegu Rudan.

 

 

 
Savjetovanje s javnošću
Srijeda, 09 Siječanj 2019
U tijeku je savjetovanje sa zainteresiranom javnošću na temu komunalna naknada i komunalni doprinos. Potrebne obrasce možete pronaći ovdje.

 

 

 

 
Obavijest - voda
Četvrtak, 03 Siječanj 2019
Mole se mještani naselja Kapela Kalnička zbog uočene prekomjerne potrošnje vode na glavnome vodovodnom vodu da provjere svoje vodovodne instalacije i vodovodne objekte zbog mogućeg kvara.

 

 

 

 
...
Ponedjeljak, 24 Prosinac 2018
 
Podijeljeni paketi humanitarne pomoći za potrebite
Petak, 21 Prosinac 2018
Gradsko društvo Crvenog križa Novi Marof u Tjednu solidarnosti (8.-15. prosinca) već tradicionalno podijelilo je pakete humanitarne pomoći za osobe u socijalnoj potrebi. Paketi su sastavljeni od osnovnih prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština, a primile su ih osobe u socijalnoj potrebi s područja gradova Novi Marof i Varaždinske Toplice te općina Ljubešćica, Breznički Hum, Breznica i Visoko ( obitelji s više djece, jednoroditeljske obitelji, samohrani roditelji, osobe starije životne dobi i osobe s invaliditetom, samci, korisnici zajamčene minimalne naknade CZZS Novi Marof).

 

 

 

 
Obavijest - javno nadmetanje koncesija za eksploataciju tehničko-građevnog kamena "Hruškovec 1"
Ponedjeljak, 17 Prosinac 2018
Obavijest o namjeri provođenja postupka javnog nadmetanja za odabir najpovoljnijeg ponuditelja za istraživanje mineralnih sirovina u traženom istražnom prostoru tehničko-građevnog kamena "Hruškovec 1" radi davanja koncesije za eksploataciju.

 

 

 

 
Sudski oglas - Nino Lončarić
Ponedjeljak, 17 Prosinac 2018

 

 

 

 

 

 

 

 
Radna jesen u Općini Ljubešćica polako se privodi kraju
Utorak, 11 Prosinac 2018
S početkom jeseni, u Općini Ljubešćica krenulo se u realizaciji određenih projekata koji se polako privode kraju. O tijeku radova jučer se na svojem Facebook profilu oglasio i općinski načelnik Nenad Horvatić.

 

 

 

 

 

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

 

Dječji vrtić Leptirić

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...