STK Ljubešćica uspješna na Prvenstvu Hrvatske u stolnom tenisu
Četvrtak, 05 Svibanj 2016
U Dugom Selu je od 1. do 3. svibnja održano Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za mlađe kadete, mlađe kadetkinje (2002. godište i mlađi) te juniore i juniorke (1999. god. i mlađi) na kojem su, izborivši se kroz kvalifikacije te temeljem hrvatskih ranglisti, nastupali i članovi STK „Ljubešćica“.

 

 

Opširnije...
 
Poziv za prijavu šteta od elementarne nepogode
Utorak, 03 Svibanj 2016
Župan Varaždinske županije, za područje Općine Ljubešćica proglasio je elementarnu nepogodu, zbog značajnih šteta koje su nastale na nasadima oljoprivrednih kultura kao posljedica vremenskih nepogoda uzrokovanih mrazom. Ovim putem pozivaju se fizičke i pravne osobe s područja Općine Ljubešćica da prijave navedenu štetu od 4. svibnja 2016. godine do 9. svibnja 2016 godine.
 
Rješenje: uklanjanje ruševne zgrade - Ana Ivec
Petak, 29 Travanj 2016

 

 

 

 

 

 

 
PPUO Ljubešćica: Obavijest o zaprimanju inicijativa
Četvrtak, 28 Travanj 2016
Obavijest o zaprimanju inicijativa u svrhu utvrđivanja osnovanosti pokretanja postupka za izradu 3. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Ljubešćica (PPUO)
 
 
 
 
 
Obavijest vlasnicima poljoprivrednih zemljišta
Srijeda, 27 Travanj 2016
Obavještavamo sve vlasnike poljoprivrednog zemljišta da su dužni, sukladno odredbama Odluke o agrotehničkim mjerama i mjerama za uređivanje i održavanje poljoprivrednih rudina te mjerama zaštite od požara na poljoprivrednom zemljištu obradivo poljoprivredno zemljište održavati i obrađivati u skladu s agrotehničkim mjerama.
 
STK Ljubešćica na Masters turniru
Utorak, 26 Travanj 2016
Stolnotenisači Ljubešćice nastupali su proteklog vikenda na Mastersu u Puli na kojem je pravo nastupa imalo samo 16 najboljih igrača u državi u svakoj kategoriji. Ljubešćani su nastupali sa troje igrača u 6 kategorija u kojima su postigle izvanredne rezultate.

 

 
Stolnotenisači STK-a „Ljubešćica“ postigli odlične rezultate na prvenstvu i turniru
Ponedjeljak, 25 Travanj 2016
U Malinskoj na otoku Krku od 22. do 24. travnja 2016. održano je Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za kadete i kadetkinje. Nastupalo je i četvero članova STK-a „Ljubešćica“, koji su se za nastup izborili temeljem kvalifikacija.

 

 

Opširnije...
 
ŠRD „Diver“ međunarodni dan planete Zemlje obilježio u Dječem vrtiću „Zeko“ Ljubešćica
Petak, 22 Travanj 2016
Petak, 22. travnja 2016. u Dječjem vrtiću „Zeko“ Ljubešćica bio je sve samo ne uobičajen. Neobična znatiželja nazirala se na licima mališana. Što li se nalazi u tom žutom škafiću nasred vrtićkog dvorišta?
 
 
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

 

Cjenici i načini naplate komunalnih usluga

ovdje

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...

Graditeljska i prirodna baština

baština

Naselje Ljubešćica

U najstarijem, centralnom dijelu naselja još je uvijek očuvana tradicijska građevna struktura, parcelacija i gradnja karakteristična za ovo naselje, što danas predstavlja veliku vrijednost >> opširnije

Komunalna i društvena infrastruktura

cesta

Prometni sustavi

Prostor Općine Ljubešćica ostvaruje vezu na prometnu mrežu Županije i Države dobro raspoređenim sustavom lokalnih cesta koje se na području naselja Ljubešćica vežu na državnu... >> opširnije

Položaj, značaj i posebnosti općine

kozarstvo


>> opširnije

DVD Ljubešćica

DVD Ljubešćica