Obavijest o privremenom prekidu električne energije
ponedjeljak, 27 srpnja 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Održan Info dan projekta „Razvoj infrastrukture Poduzetničke zone Ljubešćica“
ponedjeljak, 27 srpnja 2020
U Poduzetničkoj zoni Ljubešćica 27. srpnja 2020. održan je informativni dan projekta „Razvoj infrastrukture Poduzetničke zone Ljubešćica“.

 

 

 

 

 
Obavijest o radovima na izgradnji vodovodne mreže
četvrtak, 23 srpnja 2020
Obavještavaju se mještani naselja Ljubešćica, Kapela Kalnička i Rakovec da su u tijeku radovi na projektu „Izgradnji distributivne vodovodne mreže naselja Ljubešćica, Rakovec i Kalnička Kapela“.

 

 

 

 
Poziv na informativni dan projekta " Razvoj infrastrukture Poduzetničke zone Ljubešćica"
srijeda, 22 srpnja 2020
U ponedjeljak 27. srpnja 2020. godine održati će se informativni dan projekta "Razvoj infrastrukture Poduzetničke zone Ljubešćica", u Poduzetničkoj zoni Ljubešćica, na adresi Gospodarska bb, Ljubešćica s početkom u 18:45 sati.

 

 

 

 
Instaliranje bežičnog interneta u okviru programa WiFi4EU
petak, 17 srpnja 2020
Općina Ljubešćica se krajem prošle godine uključila u program WiFi4EU, koji promiče diljem cijelog teritorija EU, uključujući ruralna područja besplatan Wi-Fi pristup za građane u javnim prostorima (mjestima značajnijeg okupljanja građana) kao što su parkovi, trgovi, javne zgrade, knjižnice, zdravstveni centri i muzeji.

 

 

 
Obavijest agrotehničke mjere
srijeda, 15 srpnja 2020
Obavještavamo sve vlasnike poljoprivrednog zemljišta da su dužni, sukladno odredbama Odluke o agrotehničkim mjerama i mjerama za uređivanje i održavanje poljoprivrednih rudina te mjerama zaštite od požara na poljoprivrednom zemljištu („Službeni vjesnik Varaždinske županije“ broj 28/14 i 33/14) obradivo poljoprivredno zemljište održavati i obrađivati u skladu s agrotehničkim mjerama.

 

 

 

 
Općina Ljubešćica, njen predstavnik član radne skupine projekta Ministarstva uprave
utorak, 14 srpnja 2020
Općina Ljubešćica, njen predstavnik član radne skupine projekta Ministarstva uprave pod nazivom „Uvođenje sustava upravljanja kvalitetom u javnu upravu RH“

 

 

 

 
Proračunska transparentnost
utorak, 14 srpnja 2020
Transparentni proračuni omogućuju uvid u potpune, točne, pravovremene i razumljive informacije o proračunu, pa građani mogu vlastitim angažmanom utjecati na efikasnost prikupljanja javnih sredstava i ponude javnih dobara i usluga, na povećanje odgovornosti lokalnih vlasti i smanjenje mogućnosti za korupciju.

 

 

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

 

Dječji vrtić Leptirić

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...