“Humanitarni paket za središnju Hrvatsku“ završila 2. podjela paketa hrane
Srijeda, 05 Srpanj 2017
Gradsko društvo Crvenog križa Novi Marof tijekom svibnja i lipnja 2017. završilo je s 2. podjelom humanitarnih paketa u sklopu projekta „Humanitarni paket za središnju Hrvatsku“ koji se financira iz Europskog fonda za najpotrebitije (FEAD).

 

 

 
Obavijest Agencije za poljoprivredno zemljište
Srijeda, 21 Lipanj 2017
„Obavijest fizičkim i pravnim osobama na koje se odnose Odluke o davanju u zakup bez javnog poziva na koje je Ministarstvo poljoprivrede dalo suglasnost“, kojom se pozivaju da u roku od 30 dana, odnosno u razdoblju od 16. lipnja 2017. do 16. srpnja 2017. podnesu Agenciji za poljoprivredno zemljište zahtjev za sklapanje ugovora o privremenom korištenju.
 
...
Utorak, 20 Lipanj 2017
 
Svjetski dan darivatelja krvi
Srijeda, 14 Lipanj 2017
Svake godine zemlje diljem svijeta 14. lipnja obilježavaju Svjetski dan darivatelja krvi (WBDD) s namjerom podizanja svijesti građana o potrebi za sigurnom krvi i krvnim pripravcima zahvaljujući dobrovoljnim davateljima krvi. Krv je važan čimbenik, kako za planirane medicinske zahvate tako i za hitne intervencije.

 

 

 
Obavijest i poziv obveznicima poreza na nekretnine
Ponedjeljak, 12 Lipanj 2017
Zakonom o lokalnim porezima (Narodne novine br. 115/16) koji je stupio na snagu dana 1.siječnja 2017. godine, propisano je da se od 1. siječnja 2018. godine uvodi POREZ NA NEKRETNINE, koji će u cijelosti zamijeniti komunalnu naknadu i porez na kuće za odmor. Pozivaju se vlasnici i korisnici nekretnina na području općine Ljubešćica da dostave podatke o poreznim obveznicima i o nekretninama na priloženim obrascima, posebno za svaku nekretninu do 30. rujna 2017. godine.

 

 
Obavijest korisnicima pitke vode
Srijeda, 31 Svibanj 2017
Poštovani korisnici pitke vode s područja Općine Ljubešćica, obavještavamo Vas da zbog radova redovitog održavanja vodovodne mreže u Ljubešćici dana 1. lipnja 2017. godine (četvrtak), u vremenu od 9 do 16 sati biti će bez vode neki dijelovi naselja Ljubešćica.

 
Obavijest korisnicima pitke vode
Srijeda, 31 Svibanj 2017
Poštovani korisnici pitke vode s područja Općine Ljubešćica, obavještavamo Vas da zbog popravka kvara na vodovodnoj mreži u Ljubešćici dana 31. svibnja 2017. godine (ponedjeljak), u vremenu od 9 so 13 sati vode će biti dio Zagrebačke ulice od spoja s Ulicom Ivanovo polje do Stipra.

 
Poziv na izlaganje 3. Izmjene i dopune PPUO Ljubešćica predrasprava
Četvrtak, 25 Svibanj 2017
Javno izlaganje nacrta prijedloga plana na temu: GRAĐEVINSKA PODRUČJA NASELJA održati će se 26. 05. 2017. godine (petak) s početkom u 19.00 sati u dvorani Protupožarnog centra Ljubešćica.

 

 

 

 

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

 

Dječji vrtić Leptirić

Cjenici i načini naplate komunalnih usluga

ovdje

Kalendar odvoza otpada

ovdje

Porez na nekretnine

Porez na nekretnine

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...

Graditeljska i prirodna baština

baština

Naselje Ljubešćica

U najstarijem, centralnom dijelu naselja još je uvijek očuvana tradicijska građevna struktura, parcelacija i gradnja karakteristična za ovo naselje, što danas predstavlja veliku vrijednost >> opširnije

Komunalna i društvena infrastruktura

cesta

Prometni sustavi

Prostor Općine Ljubešćica ostvaruje vezu na prometnu mrežu Županije i Države dobro raspoređenim sustavom lokalnih cesta koje se na području naselja Ljubešćica vežu na državnu... >> opširnije

Položaj, značaj i posebnosti općine

kozarstvo


>> opširnije

DVD Ljubešćica

DVD Ljubešćica