Sastanak sa vlasnicima ugostiteljskih objekata

 

Općinski načelnik Nenad Horvatić sastao se u petak 11. prosinca 2020. godine u sjedištu Općine Ljubešićica sa vlasnicima ugostiteljskih objekata sa područja Općine Ljubešćica, a kojim je uslijed donošenja Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o izmjeni i dopuni Odluke o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Varaždinske županije, KLASA: 810-06/20-01/7, URBROJ: 511-01-300-20-222 od 20. studenog 2020. godine, privremeno obustavljen rad.

 

Na sastanku, načelnik je predstavio ugostiteljima prijedlog Odluke o jednokratnoj potpori vlasnicima ugostiteljskih objekata na području općine Ljubešćica za ublažavanje negativnih posljedica izazvanih epidemijom boleti COVID-19 uzrokovana koronavirusom SARS-Co-2 koja je upućena na razmatranje i donošenje na 27. sjednicu Općinskog vijeća Općine Ljubešćica koja će se održati 14. prosnica 2020. godine.

 

Odlukom su utvrđeni korisnici jednokratne potpore- gospodarski subjekti koji su obveznici poreza na potrošnju koji je ostvaren u ugostiteljskim objektima na području Općine Ljubešćica u 2020. godini. Potporu mogu ostvariti gospodarski subjekti koji ispunjavaju slijedeće uvjete:

 

- obveznici su plaćanja poreza na potrošnju u Proračun Općine Ljubešćica,
- nema nepodmirenih obveza prema Općini Ljubešćica na dan podnošenja zahtjeva.

 

Potpora se ostvaruje na temelju Javnog poziva kojeg raspisuje općinski načelnik koji se objavljuje na internetskoj stranici Općine (www.ljubescica.hr).
 
 

Dječji vrtić Leptirić

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...