Općini Ljubešćica dodijeljena odluka o gotovo milijun eura za razvoj Poduzetničke zone Ljubešćica

 

 

Odluku o financiranju projekta općinskom je načelniku uručio ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat.

 

U Općini Ljubešćica danas je održana svečanost povodom dodijele Odluke o financiranju projekta “Razvoj infrastrukture Poduzetničke zone Ljubešćica”, u vrijednosti od 7.367.320,59 kuna.

 

Općinskom načelniku Nenadu Horvatiću odluku je uručio ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat, a prije svečane dodjele odluke, ministar Horvat je s čelnim ljudma općine obišao tvrtku Fripol d.o.o. te obišao Poduzetničku zonu Ljubešćica. -Imao sam priliku biti ovdje prošle godine u kolovozu i već tada smo najavili da će u Varaždinsku županiju doći jedan set investicija koje će biti isključivo poduzetničkog karaktera. Kroz relokaciju sredstava i u dobroj suradnji s ministarstvom razvoja i regionalnih fondova, uspjeli smo preusmjeriti sredstva u ovakve projekte, za koje je bilo jako puno prijava. – istaknuo je ministar Horvat.

 

-Danas je lijepo biti načelnik Općine Ljubešćica. Nakon dugotrajnog i mukotrpnog puta, danas smo uspjeli dobiti Odluku. Zahvaljujem ministru i njegovim suradnicima, Vladi i saborskim zastupnicima na pomoći za prvih milijun eura koji su došli iz strukturnih fondova u Općinu Ljubešćica. Ponosan sam na sve svoje suradnike, svima se zahvaljujem i nadam se novim pobjedama. – rekao je načelnik Nenad Horvatić.

 

Inače, Općina Ljubešćica može se pohvaliti izuzetno niskom nezaposlenosti te plaćama iznad hrvatskog prosjeka, a sve zbog brojnih benefita koje Općina Ljubešćica daje investitorima i poduzetnicima koji se nalaze u Poduzetničkoj zoni Ljubešćica. Načelnik je istaknuo kako između općine i poduzetnika stoji jedna izuzetno dobra suradnja, zbog koje se u konačnici i postižu ovakvi zavidni rezultati.

 

 

Izvor: Sjeverni.info

 

 

 

 

01_poduzetnicka_zona_posjet_ministra_horvata.jpg02_poduzetnicka_zona_posjet_ministra_horvata.jpg03_poduzetnicka_zona_posjet_ministra_horvata.jpg04_poduzetnicka_zona_posjet_ministra_horvata.jpg05_poduzetnicka_zona_posjet_ministra_horvata.jpg06_poduzetnicka_zona_posjet_ministra_horvata.jpg07_poduzetnicka_zona_posjet_ministra_horvata.jpg08_poduzetnicka_zona_posjet_ministra_horvata.jpg

 
 

Dječji vrtić Leptirić

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...