Uspjeh ljubeških stolnotenisačica
STK Ljubešćica nastupao je od 19 - 21.10. 2010. na Međunarodnom memorijalnom stolnoteniskom turniru Mirko Abramović u Varaždinu na kojem je nastupilo oko 600 igrača i igračica iz 5 država (Italija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Hrvatska).
 
Uspješno održan turnir u stolnom tenisu za najmlađe kadetkinje Hrvatske
U Ljubešćici je dana 06.11.2010. održan 1. otvoreni turnir za najmlađe kadetkinje u stolnom tenisu (igračice rođene 2000. i mlađe ) na kojem je nastupilo 26 najboljih igračica u toj kategoriji iz cijele Hrvatske ( Vukovar, Opatija, Pula, Jadranovo, Bjelovar, Daruvar, Zagreb, Varaždin itd... ).
 
Ljubešćčica: 14. Kup HLS u lovnom streljaštvu – disciplina trap
U Ljubešćici, na Budincu 4.10.2010. održan je 14. Kup HLS u lovnom streljaštvu – disciplina trap, uz sudjelovanje 67 ekipa i više od 200 lovaca-natjecatelja. Ekipa LD «Vepar», Ljubešćica zauzela je odlično 8. mjesto. Pojedinačno, Dalibor Pokos 7. mjesto, Vlado Šimec 31. mjesto i Krunoslav Štriga 125. mjesto.opširnije »
 
Inicijativni odbor za osnivanje Športsko ribolovnog društva Ljubešćica
Svim zainteresiranima s područja općine Ljubešćica na 2. sastanak inicijativnog odbora za osnivanje Športsko ribolovnog društva Ljubešćica, u petak 01. listopada 2010. godine u 18 sati u prostorijama Vatrogasnog doma u Zagrebačkoj bb. radi detaljnih dogovora za osnivačku skupštinu. opširnije »
 
LJUBEŠĆICA U SRCU 2010: Prvi teniski turnir u Ljubešćici
Treći dan nakon otvorenja teniskih terena, u nedeljno popodne, svoje vještine i sreću na terenima okušalo je dvanaest muških teniskih parova. Atraktivna igra „domaćih tenisača“ plijenila je pozornost svih ljubeških ljubitelja tenisa.

 

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

 

Dječji vrtić Leptirić

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...