Stolnotenisači i dalje vrlo uspješni
Proteklog vikenda naši stolnotenisači su bili također aktivni. 14 njih nastupalo je na Memorijalu Mirko Abramović u Varaždinu koji je okupio 573 igrača iz 5 država (BiH, Slovenije i Italije, Crne Gore i Hrvatske). Najbolji rezultat ostvarila je Leona Šantek koja je u kategoriji najmlađih kadetkinja zauzela izvrsno 3. mjesto...

 

 

 
Stolnotenisači i dalje vrlo aktivni
Proteklih mjesec dana stolnotenisači su i dalje bili vrlo aktivni. Mlađe kategorije nastupale su na turnirima HSTS-a Bjelovaru, Zagrebu i Osijeku te turnirima Zagrebačke županije u Zagrebu i Samoboru na kojima su postigli izvrsne rezultate.

 

 

 
Stolnotenisači i dalje vrlo uspješni
Protekla 3 vikenda stolnotenisači su bili vrlo aktivni. Nakon mukotrpnih ljetnih priprema (treninzi svaki dan 2 puta po 2 sata) počela je nova stolnoteniska sezona i to vrlo uspješno. Od 26.- 28. 08. 2011. naši stolnotenisači su nastupali na 1. turniru sezone na Pagu gdje su postignuti izvrsni rezultati.

 

 
Prijateljska utakmica malonogometnih reprezentacija Hrvatske i Bjelorusije
U Sportskoj dvorani Ljubešćica odigrana je prijateljska i pripremna utakmica malonogometnih reprezentacija Hrvatske i Bjelorusije.U organizaciji HNS-a, Županijskog nogometnog saveza Varaždin i MNK Ljubešćica organiziran je ovaj atraktivan susret za sve ljubitelje malog nogometa. Susret je odigran u sklopu priprema za skoro Europsko prvenstvo koje će se igrati u Zagrebu i Splitu.
 
Ljubešćica u srcu 2011: 1. Otvoreno prvenstvo u tenisu – Ljubešćica 2011
Uz brdsku biciklističku utrku Stiper i Turnir u malom nogometu, u subotu je bilo organizirano i 1. Otvoreno prvenstvo Ljubešćice u tenisu. Na teniskim terenima u Ljubešćici nastupio je ukupno 31 igrač iz Varaždina, Čakovca, Ludbrega, Novog Marofa, Varaždinskih Toplica, Zlatar Bistrice, Brezničkog Huma i Ljubešćice.

 

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

 

Dječji vrtić Leptirić

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...