Kup u Ljubešćici: Jerovec - Ljubešćica 2:4
Pred tristotinjak gledatelja, u odličnoj atmosferi, malonogometaši Ljubešćice po drugi puta u svojoj povijesti osvojili su županijski Kup. Od samog početka vidjelo se da će to biti uzbudljiva utakmica. Prvak Jerovec imao je veći posjed lopte i inicijativu, no Ljubešćica je bila ta koja je znala iskoristiti svoje prilike.

 

 

 
4. Međunarodno otvoreno prvenstvo Ljubešćice u stolnom tenisu
U sportskoj dvorani u Ljubešćici održano je 19. i 20. 01. 2013. 4. Međunarodno otvoreno prvenstvo Ljubešćice u stolnom tenisu. Turnir je jedinstven u Hrvatskoj jer se na njemu igraju sve kategorije od najmlađih pa do onih najstarijih (ukupno 21).

 

 

 

 
Stolnotenisači i dalje vrlo uspješni
Stolnotenisači Ljubešćice protekli vikend nastupali su na Međunarodnom turniru u Varaždinu na kojem je nastupalo preko 550 igrača iz naše i susjednih država. Nastupalo ih je ukupno 12, a najbolje rezultate ostvarili su Leona Šantek koja je bila 3. pojedinačno u mlađim kadetkinjama i 1. ekipno s Anom Murat iz Dugog Sela.

 

 
Stolnotenisači STK „Ljubešćice" i dalje vrlo uspješni
Stolnotenisači STK „Ljubešćice" nakon izvrsnog nastupa na Pagu krajem 8. mjeseca i protekla 3 vikenda su bili vrlo aktivni. Nastupali su na turnirima u Dugom Selu, Zadru i Bjelovaru na kojima su nastupali svi najbolji hrvatski stolnotenisači.

 

 

 
Stolnotenisači na natjecanju u Pagu
Stolnotenisači Ljubešćice nastupili su 25. i 26. 08. 2012. na početku nove stolnoteniske sezone u Pagu. Na turniru gdje su nastupali gotovo svi najbolji hrvatski stolnotenisači, postigli su izvrsne rezultate. Braća Šantek, Leona i Leon osvojili su izvrsna prva mjesta u svojim kategorijama...

 

 

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

 

Dječji vrtić Leptirić

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...