Sebastijanu Sakaču bronca iz karatea
Tradicionalni full contact karate turnir pod nazivom Krokić kup Samobor se i ove godine održao posljednji vikend u veljači, a među osvajačima medalje se pronašao i naš Sebastijan Sakač. Porazom tek u polufinalu osvojio je brončanu medalju.

 

 

Opširnije...
 
STK Ljubešćica okupio 298 najboljih igrača na turniru u Ljubešćici
U Ljubešćici je 28. i 29.01.2017. odigran 3. turnir Hrvatskog stolnoteniskog saveza na kojem ja nastupalo 298 najboljih igrača u Hrvatskoj u mlađe kadetskim, kadetskim, juniorskim i seniorskim kategorijama.

 

 

Opširnije...
 
Zvijezda se rađa na hrvatskom nogometnom nebu

 

Zvijezda se rađa na hrvatskom nogometnom nebu: Novi rekorder nije mogao sakriti emocije poslije prvog pogotka za Vatrene: 'Osjećaj je bio neopisiv...' Luka Ivanušec sa samo 18 godina u Nanningu postao najmlađi strijelac u povijesti Vatrenih.

 

Opširnije...
 
Luka Ivanušec debitirao za Vatrene na China kupu

 

Nogometaš iz Ljubešćice Luka Ivanušec upisao je svoj prvi nastup za Vatrene. Ivanušec, koji je trenutno igrač Lokomotive i ove sezone upisao je 17 nastupa i jedan gol u 1. HNL, upisao je prve minute za nacionalnu A vrstu.

 

Opširnije...
 
Ivona Štriga iz STK Ljubešćica s reprezentacijom osvojila prvo mjesto na prvenstvu Mađarskoj
Prošloga je vikenda Ivona Štriga iz STK Ljubešćica ovoga je vikenda nastupila s mlađom kadetskom reprezentacijom Hrvatske na otvorenom prvenstvu Mađarske u Budimpešti i osvojila prvo mjesto.

 

 

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

 

Cjenici i načini naplate komunalnih usluga

ovdje

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...

Graditeljska i prirodna baština

baština

Naselje Ljubešćica

U najstarijem, centralnom dijelu naselja još je uvijek očuvana tradicijska građevna struktura, parcelacija i gradnja karakteristična za ovo naselje, što danas predstavlja veliku vrijednost >> opširnije

Komunalna i društvena infrastruktura

cesta

Prometni sustavi

Prostor Općine Ljubešćica ostvaruje vezu na prometnu mrežu Županije i Države dobro raspoređenim sustavom lokalnih cesta koje se na području naselja Ljubešćica vežu na državnu... >> opširnije

Položaj, značaj i posebnosti općine

kozarstvo


>> opširnije

DVD Ljubešćica

DVD Ljubešćica