Senzacionalni Ljubešćani na Međunarodnom prvenstvu Varaždina !!!
Ovog vikenda igrao se međunarodni stolnoteniski turnir 13. Memorijal Mirko Abramović u Varaždinu na kojem je nastupalo blizu 500 igrača iz 10-ak država. Stolnotenisači i stolnotenisačice iz Ljubešćice ostvarili su sjajne rezultate.

 

 

 
Sebastijanu i Petri Sakač nova zlata u karateu
Vrlo uspješan nastup ostvarili su karatisti iz Varaždinskih Toplica u Zaprešiću na kyokushin karate full contact turniru osvojivši 27 medalja. Dvije od njih pripadaju i našim sumještanima Sebastijanu i Petri Sakač iz Kapele Kalničke.

 

 

Opširnije...
 
Sebastijanu Sakaču bronca iz karatea
Tradicionalni full contact karate turnir pod nazivom Krokić kup Samobor se i ove godine održao posljednji vikend u veljači, a među osvajačima medalje se pronašao i naš Sebastijan Sakač. Porazom tek u polufinalu osvojio je brončanu medalju.

 

 

Opširnije...
 
STK Ljubešćica okupio 298 najboljih igrača na turniru u Ljubešćici
U Ljubešćici je 28. i 29.01.2017. odigran 3. turnir Hrvatskog stolnoteniskog saveza na kojem ja nastupalo 298 najboljih igrača u Hrvatskoj u mlađe kadetskim, kadetskim, juniorskim i seniorskim kategorijama.

 

 

Opširnije...
 
Zvijezda se rađa na hrvatskom nogometnom nebu

 

Zvijezda se rađa na hrvatskom nogometnom nebu: Novi rekorder nije mogao sakriti emocije poslije prvog pogotka za Vatrene: 'Osjećaj je bio neopisiv...' Luka Ivanušec sa samo 18 godina u Nanningu postao najmlađi strijelac u povijesti Vatrenih.

 

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

 

Dječji vrtić Leptirić

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Preuzmite Ljubeški list u pdf formatu

Energetska učinkovitost - obiteljske kuće

Video reportaža o Ljubešćici

Thompson u Ljubešćici

Nagrade za najljepše uređene balkone i okućnice

Nagrade za...